ADVERTISEMENT
Sport

Regretul lui Edi Iordănescu. „Dacă știam că nu voi continua la CFR Cluj, dădeam curs altor oferte”

Campion al României cu CFR Cluj, Edi Iordănescu mărturisește că regretă faptul că a refuzat mai multe oferte pe care le-a primit în perioada petrecută în Ardeal.
Autor: Patrice Podina | 02.07.2021 | 10:24
Regretul lui Edi Iordănescu. „Dacă știam că nu voi continua la CFR Cluj, dădeam curs altor oferte”
Edi Iordanescu. Sursa foto: sportpictures.eu

Edward Iordănescu este unul dintre antrenorii români extrem de atenți la detalii, atunci când vine vorba de parafarea unui angajament.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv nu are, deocamdată, continuitate în cariera de antrenor. Tehnicianul de 43 de ani spune că a avut mai multe oferte în ultima perioadă, una extrem de tentantă încă din perioada în care o pregătea pe CFR.

Edi Iordănescu: ”Focusul meu a fost pe câștigarea campionatului cu CFR Cluj, nu pe oferte”

Șomer de la sfârșitul lunii mai când a decis să se despartă de CFR Cluj, așa cum FANAIK a dezvăluit în exclusivitate încă din 24 mai, Edi Iordănescu analizează cu atenție fiecare ofertă și așteaptă noi provocări.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lasă să se înțeleagă că ar fi dorit să continue pe baca feroviarilor clujeni alături de care a câștigat titlul de campion și că regretă că nu a dat curs ofertelor pe care le-a avut în perioada respectivă.

”Pe final de campionat, focusul meu a fost pe câștigarea campionatului, nu pe oferte. Am avut o variantă bună în Europa, pe final de campionat, dar aparține trecutului.

ADVERTISEMENT

Dacă știam că nu voi continua la CFR, aș fi dat curs acelei oferte. Au fost mai multe discuții, nu s-au concretizat, dar sper să n-am o pauză foarte lungă”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Digisport.

Restanțele financiare și incertitudinile de la club l-au determinat pe Iordănescu să spună pas ofertei de prelungire a contractului cu CFR.

ADVERTISEMENT

Europa are prioritate pentru Edi Iordănescu, dar nu ar refuza o ofertă din Liga 1

Antrenorul nu se grăbește să dea curs primei provocări pe care o primește și a dezvăluit că deși nu ar spune nu unui nou angajament în Liga 1, campionatele din Europa au prioritate.

”Deocamdată sunt șomer. Nu pot să spun ceva concret, au fost discuții și nu s-au materializat. Vreau să revin, dar nu în orice condiții.

ADVERTISEMENT

Mereu am fost atent la detalii, mereu vreau să ajung la performanță, să-mi îndeplinesc obiectivele. Nu voi merge în orice condiții, prefer să mai aștept puțin.

Nu am respins total zona Golfului, dar Europa are prioritate. Nu spun nu Ligii 1, dar sunt șanse mai mari să plec în străinătate”, a mai spus Iodănescu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1