Fotbal intern

Regretul lui Nicolae Dică din mandatul său la FCSB. “De asta îmi pare cel mai rău!”

03.10.2018 | 07:59
Regretul lui Nicolae Dica din mandatul sau la FCSB De asta imi pare cel mai rau
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică se află la al doilea mandat la FCSB, iar antrenorul vicecampioanei României a dezvăluit care este cel mai mare regret al său din ultima perioadă. Fostul internaţional român susţine că şi-ar fi dorit să ducă gruparea “roş-albastră” în grupele Europa League, dar a găsit şi motivul pentru care echipa sa nu a reuşit să treacă de Rapid Viena, echipă care s-a impus în Austria, scor 3-1. Meciul de pe “Arena Naţională” s-a terminat cu victoria FCSB-ului, scor 2-1, dar nu a fost suficient pentru ca “roş-albaştrii” să se califice în grupele EL.

Nicolae Dică este dezamăgit că FCSB nu a trecut de Rapid Viena, dar susţine că austriecii au o echipă mult mai puternică şi cu un buget mult mai mare decât al vicecampioanei României. Mai mult, antrenorul formaţiei finanţate de Gigi Becali i-a lăudat pe jucătorii de la Rapid Viena pentru primul joc din Grupa G, atunci când s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la FC Spartak Moscova.

ADVERTISEMENT

Care este cel mai mare regret al lui Nicolae Dică din mandatul său la FCSB

“Clar, îmi pare rău că nu am reuşit noi să ajungem în grupele Europa League, dar aţi văzut şi voi în prima etapă că Rapid Viena s-a impus cu 2-0 în prima etapă, ceea ce arată că nu sunt o echipă slabă, cum s-a spus, că ne-a eliminat o echipă slabă. Sunt o echipă bună, cu un buget mult mai mare decât al nostru şi s-a văzut asta în primul meci din grupă”, a spus Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică în timp ce îi urmărea pe elevii săi la antrenamentul oficial susţinut înaintea meciului cu Rapid Viena din Europa League
Nicolae Dică la antrenamentul oficial al FCSB înaintea meciului cu Rapid Viena din Europa League

Rapid Viena face parte din Grupa G a Europa League, acolo unde se duelează cu Rangers FC, Villarreal CF şi Spartak Moscova. După primul meci, austriecii ocupă prima poziţie, cu 3 puncte.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a concentrat pe Liga 1 Betano după eliminarea din Europa League. Echipa lui Nicolae Dică se află pe primul loc în clasament cu 21 de puncte, la patru în faţa Astrei Giurgiu, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, toate cu 17 puncte.