Fotbal international

Regretul lui Nicolae Stanciu după confruntarea cu Ianis Hagi: „Îmi doream să nu dea pasa aia”

15.03.2021 | 17:20
Regretul lui Nicolae Stanciu dupa confruntarea cu Ianis Hagi Imi doream sa nu dea pasa aia
ADVERTISEMENT

Sorții au oferit o surpriză românilor din Europa League, pentru că Ianis Hagi și Nicolae Stanciu au ajuns să joace unul împotriva celuilalt. Hagi a reușit o pasă decisivă, spre dezamăgirea lui Stanciu.

Nici fostul jucător al FCSB-ului nu a avut o evoluție slabă, ba chiar a reușit să înscrie contra celor de la Rangers și să își confirme din nou forma excelentă pe care o traversează în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul care este și în planurile selecționerului Mirel Rădoi, la fel ca Ianis Hagi, a reușit să impresioneze în Cehia și în weekendul precedent, când a marcat o dublă pentru Slavia Praga.

Regretul lui Nicolae Stanciu după confruntarea cu Ianis Hagi

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi au atras toate privirile românilor în optimile Europa League. Cei doi au dat piept cu ocazia confruntării dintre Slavia și Rangers, disputată la Praga. Meciul s-a terminat 1-1.

ADVERTISEMENT

Ambii fotbaliști au contribuit decisiv la reușitele echipelor pentru care joacă. Stanciu a deschis scorul pentru cehi, în vreme ce Ianis Hagi a oferit pasa decisivă la golul egalizator reușit de Filip Helander.

Nicolae Stanciu a vorbit despre duetul cu cel care îi este coechipier la naționala României și a recunoscut că ar fi fost mai fericit dacă Ianis nu reușea să ofere un assist în partida din Europa League.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci frumos, ei au o echipă foarte bună, dar vom vedea joi care merge mai departe. În timpul meciului, fiecare era concentrat, dar am vorbit și înainte, și după meci și acum așteptăm să ne întâlnim la Glasgow.

Ne-am felicitat reciproc. Îmi doream să nu dea pasa aia, dar s-a întâmplat. Mă bucur când suntem în optimile UEL, atât eu, cât și el. E bine pentru România, că jucăm la nivelul ăsta”, a spus Stanciu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Șoc după delegarea lui Ovidiu Hațegan: „Mi se părea ireal!”

Nu doar Stanciu și Hagi au reprezentat România în partida de la Praga, ci și brigada de arbitri formată 100% din români. Mijlocașul Slaviei Praga a recunoscut că a fost surprins total atunci când a aflat că meciul va fi condus de o brigadă românească.

„A fost ceva special. După tragerea la sorți, am vorbit cu Ianis. După ce am văzut că ne va arbitra și Hațegan, mi se părea ireal așa ceva, să se întâmple asta la un meci de UEL. Ne-am bucurat amândoi.

L-am felicitat pe Ianis că a luat campionatul în Scoția. Și eu sunt aproape să iau titlu aici. E important pentru fotbalul românesc că alți români câștigă titluri în țări străine”, a încheiat mijlocașul.

ADVERTISEMENT