Life

Regretul lui Teo Trandafir legat de Survivor România. L-a susținut pe Zanni, dar a avut o mare problemă

Teo Trandafir l-a susțint pe Zanni la Survivor România, însă nu a putut să spună asta cu toată gura și în public din cauza posturii sale de prezentatoare.
12.07.2021 | 17:25
Regretul lui Teo Trandafir legat de Survivor Romania La sustinut pe Zanni dar a avut o mare problema
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a mărturisit că marele ei regret legat de Survivor România a fost că nu a putut să îl susțină public pe Zannidache.

La un moment dat, în urmă cu câteva luni, prezentatoarea a purtat un tricou pe care l-au avut toți cei din Golden Gang în seara finalei din 10 iulie, iar atunci s-a trezit cu numeroase critici.

ADVERTISEMENT

Din acel moment, realizatoarea de televiziune de la Kanal D a fost extrem de atentă cu aparițiile sale și a dorit să nu influențeze telespectatorii cum să voteze.

Teo Trandafir l-a susținut pe Zanni la Survivor România

„Nu știam dacă aveam voie să spun asta. Foarte mulți s-au supărat că nu-l susțin pe Zanni. Îmi stătea pe limbă. Îmi venea să mor. Nu pot să influențez publicul. 

ADVERTISEMENT

Te iubesc, te aștept cu plăcinte. În timp ce Zanni presta, prestam și noi pe aici, care cu furci, care cu topoare. Ne-am adunat și noi și am tremurat unul pe umărul celuilalt”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

Și Zannidache a avut un mesaj de transmis pentru celebra prezentatoare de televiziune. A spus că abia așteaptă să o vadă. „Teo, te pup, te iubesc! Abia aștept să mă pun pe canapea”, a spus Zanni.

ADVERTISEMENT

Ce i-a transmis Daniel Pavel câștigătorului

Reporterii de la Teo Show au stat de vorbă și cu Elena Marin după terminarea finalei Survivor România. Dansatoarea a spus că experiența trăită în Republica Dominicană a fost de neuitat pentru ea.

Vedeta a spus că l-a luat în brațe pe Zannidache și l-a felicitat după ce a pus mâna pe trofeu. A simțit nevoia să facă asta și i-a transmis lui Zanni că ar fi bine să învețe din greșeli în urma participării în acest show.

ADVERTISEMENT

Și prezentatorul reality-show-ului care a durat mai bine de 6 luni a făcut câteva declarații pentru Teo Show. Dan Pavel a spus că s-a atașat de toți concurenții și că acest show a fost posibil și a avut succes pentru că a implicat foarte multă emoție.

Prezentatorul a mai declarat că de multe ori își dorea să intre și el pe trasee cu concurenții, atât de mult a trăit ce s-a întâmplat în Dominicană în fiecare secundă.

Pavel i-a transmis un mesaj lui Zannidache la final. I-a spus că este vârsta potrivită pentru premiul câștigat. Acesta i-a urat la cei 23 de ani ai săi să înceapă să construiască lucruri, căci acum are o importantă rampă de lansare la îndemână.

 

 

 

ADVERTISEMENT