Life

Regretul pe care Mioara Roman l-a luat cu ea în mormânt. Catinca a făcut dezvăluiri dureroase: „Cred că putea….”

Catinca Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea dureroasă a mamei sale și regretul cu care aceasta s-a stins din viață.
28.06.2024 | 09:04
Regretul pe care Mioara Roman la luat cu ea in mormant Catinca a facut dezvaluiri dureroase Cred ca putea
Catinca a dezvăluit regretul cu care Mioara Roman a murit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Catinca Roman a vorbit despre pierderea mamei sale și despre această perioadă dificilă pe care o traversează. Cunoscuta creatoare de modă și-a pierdut ambii părinți într-o perioadă scurtă de timp, dar nu s-a afundat în suferință.

A acceptat Catinca pierderea Mioarei Roman? Dezvăluirile dureroase ale vedetei

Catinca Roman și-a pierdut tatăl în 2022, iar la început de 2024, mama sa s-a stins din viață. Se întâmpla într-o perioadă în care nu era în relații bune cu Oana, aceasta din urmă fiind supărată că sora ei nu o vizitează suficient de des pe Mioara Roman. 

ADVERTISEMENT

Între timp, s-au împăcat, dar nu au o relație foarte strânsă. Diferențele dintre ele se simt încă, chiar și în modul în care se vindecă după moartea fostei soții a lui Petre Roman. În timp ce Oana își afișează durerea, Catinca este de părere că viața trebuie să meargă înainte.

„Genul ăsta de pierderi nu cred că se sintetizează vreodată. Cred că timpul aduce alinare și împăcare cu situația. Nu poți să-ți oprești viața în loc din cauza evenimentelor neplăcute. Sunt evenimente care apar.

ADVERTISEMENT

Unele sunt firești, că ăsta e mersul lucrurilor și trebuie să mergi mai departe. Pentru că altfel ce ne-am face, dacă la fiecare piedică ne-am opri?!”, a declarat Catincam la câteva luni de la moartea Mioarei Roman, pentru cancan.ro. 

Regretul cu care a murit Mioara Roman

Catinca regretă faptul că Mioara Roman nu și-a atins adevăratul potențial atunci când era în viață, așa cum și ea și-ar fi dorit. Circumstanțele și viața au făcut în așa fel încât fosta soție a lui Petre Roman să nu se poată concentra pe asta.

ADVERTISEMENT

„Da, am regretul că pe timpul vieții nu și-a atins adevăratul potențial. Pentru că a fost o femeie extrem de inteligentă și de cultivată. Din cauza unor circumstanțe, unor conjuncturi, n-a avut posibilitatea să meargă cel mai sus. Cred că avea mult mai multe posibilități”, a declarat Catinca Roman.

Mioara Roman, spune fiica sa, a murit cu un regret în suflet, nu și-a terminat studiile. Astfel, nu a putut să le predea în continuare studenților, lucru în care se regăsea și pe care îi plăcea să-l facă.

ADVERTISEMENT

„A avut un regret foarte mare că n-a reușit să-și dea doctoratul. Cred că putea să fie mentor în continuare pentru multe generații, așa cum a fost un timp destul de îndelungat. Cred că putea să-și refacă viața…”, a mai spus Catinca.

ADVERTISEMENT
Tags: