Carousel hot news

Dan Petrescu critică FRF: “Mi se pare total aiurea această regulă! Nu poţi obliga o echipă să folosească un jucător!”

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre şansele echipelor româneşti în cupele europene şi consideră că CS Universitatea Craiova poate produce surpriza în duelul cu AC...
Autor: Iuliana Spirache | 16.07.2017 | 16:46
Dan Petrescu critică FRF:

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre şansele echipelor româneşti în cupele europene şi consideră că CS Universitatea Craiova poate produce surpriza în duelul cu AC Milan din Europa League.

“E clar că va fi greu să ajungă anu ăsta cineva în grupele Champions League, dar sper la Steaua şi Viitorul. Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc, pentru coeficient, pentru orice. La cum îl cunosc pe Hagi sunt convins că el crede că poate ajunge în grupe, chiar dacă va juca cu echipe mai puternice. Are 8 ani în spate cu echipa, ştie ce trebuie să facă”, a spus Dan Petrescu.

Cine se luptă pentru titlu în sezonul 2017-2018

Mai mult, Dan Petrescu crede că FC Viitorul Constanţa ar putea să câştige din nou campionatul în sezonul 2017-2018, dar va avea o luptă grea cu Steaua, Dinamo şi CS Universitatea Craiova.

Regula U21. Dan Petrescu critica FRF. Ce zice de Botosani-CFR Cluj

“Favorită la titlu râmâne Viitorul, pentru că ea este campioană. Şi-a luat jucători destul de experimentaţi, un Marius Constantin, un Herea şi Ţucudean, care a fost adus pe finalul campionatului trecut.  Steaua rămâne mereu favorită la câştigarea campionatului, mai ales că au luat jucători care au luat canpiobatul, aici mă refer la Budescu, Morais şi Teixeira, jucători care ştiu să câştige campionate. Dinamo, care a păstrat acelaşi lot, acelaşi antrenor, au luat jucători foarte buni. Plus Universitatea Craiova, care vor avea şanse la câştigarea campionatului şi vor avea şanse şi cu Milan să se califice”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu: “Nu e o regulă benefică!”

Dan Petrescu este nemulţumit de regula prin care echipele din Liga 1 sunt obligate să folosească un jucător sub 21 de ani şi susţine că această idee nu este una benefică pentru fotbalul românesc.

“Avem poate cei mai buni tineri din România, dar în opinia mea nu este o regulă benefică. Nu poţi obliga o echipă să jace cu un jucător, indiferent ce vârstă are. În cupele europene, nu îţi cere nimeni aşa ceva. Dacă fi în Europa această regulă, atunci aş fi de acord. Mi se pare total aiurea această regulă, dar o vom respecta”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Szilard Veres, Marius Coman şi Rareş Pintea sunt cei trei jucători transferaţi de CFR Cluj în această vară şi care îndeplinesc condiţiişe regulei impuse de FRF.

FC Botoşani-CFR Cluj, luni 17 iulie, de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!