Fotbal intern

Regula U21 poate decide derby-ul FCSB – Dinamo! Florinel Coman și Dennis Man se pot duela cu Ricardo Grigore și Denis Ciobotariu

01.10.2019 | 12:42
Regula U21 poate decide derbyul FCSB  Dinamo Florinel Coman si Dennis Man se pot duela cu Ricardo Grigore si Denis Ciobotariu
ADVERTISEMENT

Regula celor doi jucători U21 poate decide derby-ul FCSB – Dinamo, programat sâmbătă de la ora 20:30, pe Arena Națională. Bogdan Argeș Vintilă va apela, cel mai probabil, la doi jucători ofensivi pentru a bifa regula, în timp ce Dusan Uhrin poate bifa regula prin soluțiile din defensivă.

Regula U21 poate decide derby-ul

FCSB și Dinamo se întâlnesc sâmbătă în primul episod al “Eternului Derby” din acest sezon. Duelul care poate decide capul de afiș al etapei a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1 se va da între tinerii jucători aruncați în luptă de cei doi antrenori. Bogdan Argeș Vintilă are la dispoziție doar jucători ofenisivi pentru a respecta restricțiile impuse FRF, în timp ce Dusan Uhrin, cel mai probabil, va apela la doi apărători.

ADVERTISEMENT
  • Soluții pentru regula U21 la FCSB: Răzvan Oaidă (21 de ani), Olimpiu Moruțan (20 de ani), Florinel Coman (21 de ani) și Dennis Man (21 de ani)
  • Soluții pentru regula U21 la Dinamo: Denis Ciobotariu (21 de ani), Ricardo Grigore (20 de ani), Robert Moldoveanu (20 de ani) și Mihai Neicuțescu (21 de ani)

Înafară de Andrei Vlad, care are mici șanse să apară în poarta celor de la FCSB la derby, Bogdan Argeș Vintilă are la dispoziție patru fotbaliști U21, toți ce evoluează pe posturi de la mijloc în sus. Răzvan Oaidă și Olimpiu Moruțan ar putea apărea în trio-ul median al “roș-albaștrilor”, în timp ce Dennis Man și Florinel Coman ar putea ocupa cele două locuri din benzile atacului. De partea cealaltă, Dusan Uhrin are soluții atât în apărare, cât și în compartimentul ofensiv. Denis Ciobotariu și Ricardo Grigore ar putea apărea în defensiva dinamoviștilor la derby și ar susține dueluri ce pot decide meciul cu Man și Coman, în timp ce în atac, Uhrin ar putea apela la Robert Moldoveanu, titular în jocul cu Voluntari de etapa trecută, sau Mihai Neicuțescu.

ADVERTISEMENT
Robert Moldoveanu poate fi una dintre soluții pentru Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures
Robert Moldoveanu poate fi una dintre soluții pentru Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures

Dinamo n-a mai câștigat de peste doi ani în derby

FCSB și Dinamo dispută primul episod al Eternului Derby din această stagiune. Ultimele trei întâlniri directe s-au încheiat nedecise, iar ultima victorie a roș-albaștrilor a venit în urmă cu doi ani, pe 24 septembrie 2017, când Marko Momcilovic marca unicul gol al partidei.

Dinamo a câștigat ultima dată în luna mai a anului 2017, când Sergiu Hanca transforma două lovituri de pedeasă, ultimul în minutul 95 și trimitea cele trei puncte în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT