Life

Reguli încălcate la Puterea dragostei! Producătorii de la Kanal D, trași pe sfoară de una dintre fostele concurente: „Am fost suspectați de colegi”

Alex Bazat, fost concurent la Puterea dragostei 4, a dezvăluit cum a încălcat regulamentul în Turcia, dând-o de gol pe cea cu care a încercat să lege o relație.
05.07.2022 | 18:00
Reguli incalcate la Puterea dragostei Producatorii de la Kanal D trasi pe sfoara de una dintre fostele concurente Am fost suspectati de colegi
În imagine: Alex Bazat, fost concurent Puterea dragostei/ Finala sezonului 4. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bazat, fost concurent în ultimul sezon Puterea dragostei, a oferit câteva detalii neștiute despre emisiunea pe care telespectatorii Kanal D au urmărit-o.

Alex Bazat și Adriana Minea de la Puterea dragostei 4 i-au păcălit pe producătorii emisiunii

Unele adevăruri au ieșit la iveală abia acum, iar felul în care el și fosta sa iubită au încălcat regulile jocului a devenit o noutate chiar și pentru producătorii turci.

ADVERTISEMENT

Alex a vorbit despre scurta poveste de iubire pe care a trăit-o cu Adriana Minea, cu care spera să fie împreună mai mult timp.

Acesta a mărturisit într-o emisiune de pe Youtube că a întreținut raporturi intime cu tânăra, deși regulamentul reality-show-ului de la Kanal D interzicea cu desăvârșire asta.

ADVERTISEMENT

„Noi am avut o aventură mai amoroasă, să zic așa, mai prin spatele camerelor. Ne-am întâlnit pe undeva, de câteva ori. Dar ea e o persoană foarte asumată. Sigur o să spună că nu ne-am văzut”, a declarat Alex Bazat în emisiunea „Online Story” de pe Youtube.

„Până acum se bătea cu pumnul în piept că nu ne-am văzut, dar eu am probe că ne-am văzut”, a continuat Alex Bazat.

ADVERTISEMENT

„Nu am vrut să fim dați niciunul afară din casă”

Alex a spus că, deși erau certați, cei doi s-au mai întâlnit pe la hotel. „Noi am fost de foarte multe ori suspectați de colegi. Ba eu eram dus la restaurant, ba ea era la mall la cumpărat de parfumuri. Acolo erau mulți care voiau să te dea în gât.

Nu ne-am riscat niciunul. Asta s-a întâmplat după două-trei luni de emisiune. Nu am vrut să fim dați niciunul afară din casă. Până la urmă a fost mult mai palpitant să încalci regulile”, a spus băiatul.

ADVERTISEMENT

Adriana Minea a negat de fiecare dată faptul că s-a văzut cu Alex în afara orelor de filmare. Tânărul susține că el poate dovedi că idila lor s-a consumat întrucât are o serie de mesaje de la ea, probabil unele care confirmă înțelegerile dintre cei doi privind locurile de întâlnire unde s-a consumat amorul.

 

ADVERTISEMENT