Life

Reguli pe care Kate Middleton le respectă cu sfințenie, dar pe care Meghan Markle le-a încălcat. Diferențele dintre cele două prințese

Care sunt regulile regale de la care Kate Middleton nu se poate abate, dar pe care Meghan Markle le poate încălca. Ce excepții s-au făcut pentru soția lui Harry.
22.02.2023 | 23:51
Reguli pe care Kate Middleton le respecta cu sfintenie dar pe care Meghan Markle lea incalcat Diferentele dintre cele doua printese
Reguli pe care Kate Middleton le respectă cu sfințenie. Meghan Markle le încalcă. Foto colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Care sunt regulile pe care Kate Middleton trebuie să le respecte ca parte a Familiei Regale, dar pe care Meghan Markle le-a încălcat mereu. Există multe diferențe între cele două prințese!

Care sunt regulile regale de la care Kate Middleton nu se poate abate. Meghan Markle le-a încălcat

Încă de la început au existat multe reguli pe care Kate Middleton a trebuit să le respecte cu sfințenie de când a intrat în familia regală, ca soție a prințului William, dar pe care Megan Markle nu le-a respectat din poziția de parteneră a prințului Harry.

ADVERTISEMENT

Un prim lucru care le-a diferențiat pe cele două prințese a fost legată de sărbătorile de Crăciun. Lui Kate Middleton nu i-a fost permis să participe la această tradiție a familiei regale, atunci când toți membrii ei s-au adunat în biserică în ziua de Crăciun și apoi la întâlnirile cu publicul, decât abia după ce s-a căsătorit cu Prințul William.

Astfel, Kate s-a alăturat acestui eveniment pentru prima dată în 2011, dar pentru Meghan Markle a fost făcută o excepție deoarece ea s-a alăturat serviciului bisericesc după logodna cu prințul Harry, cu un an înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT

Kete Middleton nu are voie să voteze la alegerile generale, dar aceeași regulă nu se aplică și pentru Meghan Markle. Aceasta a votat la alegerile din Statele Unite din 2020, devenind primul membru al familiei regale britanice care a făcut acest lucru.

Kate, obligată la ședințele foto pe treptele spitalului. Meghan, fotografii la două zile după

O altă regulă pe care Kate Middleton a fost obligată să o respecte, dar pe care Megan Markle și prințul Harry au încălcat-o a fost referitoare la ședința foto de pe treptele spitalului și botezurile regale.

ADVERTISEMENT

Ktey Middleton s-a conformat și a făcut ședința foto pe treptele spitalului după toate cele trei nașteri, în timp ce Megan Markle a avut o ședință foto cu fotografi privați la castelul Windsor, abia la două zile după momentul nașterii.

Alte reguli care le despart pe cele două prințese sunt referitoare la vestimentația lor. În timp ce Kate Middleton a trebuit să respecte dintotdeauna sobrietatea regală și să țină cont de etichetă pentru toate evenimentele, Megan Markle a adoptat o ținută mai informală de fiecare dată și chiar a stârnit critici din această cauză.

ADVERTISEMENT