Fotbal international

Regulile de „fier” impuse de Raul Gonzalez la Real Madrid: „Nu e normal să avem genți Louis Vuitton de 600 de euro!”

29.12.2019 | 15:50
Regulile de fier impuse de Raul Gonzalez la Real Madrid Nu e normal sa avem genti Louis Vuitton de 600 de euro
ADVERTISEMENT

Raul Gonzalez este antrenorul lui Real Madrid Castilla din luna iunie, iar puștii pe care îi pregătește au un regulament intern de fier. Fostul idol al tribunelor de pe „Santiago Bernabeu” nu acceptă ca elevii săi să aibe lucruri foarte scumpe și nu îi lasă să le poarte, din respect pentru adversari.

Regulile stricte ale lui Raul la Real Madrid Castilla

Raul Gonzalez este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria lui Real Madrid și a început să pregătească echipa de juniori a madrilenilor, iar pentru a reuși în cariera sa de antrenor a impus câteva reguli foarte stricte.

ADVERTISEMENT

„Nu putem să mergem să jucăm în deplasare la Las Rozas și să avem la noi genți Louis Vuitton de 600 de euro.

Este vorba și despre respectul pe care îl acordăm adversarului.

Dacă elevii mei nu ajung minim cu o oră și jumătate înainte de startul antrenamentului este ca și cum au întârziat pentru mine”, a mai spus Raul Gonzalez.

ADVERTISEMENT

Camerele de filmat sunt interzise la antrenamente

Raul a impus o altă regulă destul de drastică și anume a interzis ca antrenamentele elevilor săi să fie filmate, indiferent de ocazie.

Fostul golgeter al lui Real Madrid are 16 meciuri pe banca tehnică, în care a obținut patru victorii, 7 remize și a suferit cinci înfrângeri.

ADVERTISEMENT

De altfel, Real Madrid Castilla nu o duce prea bine în campionat și este la doar trei puncte distanță de Las Rozas, formație care ocupă primul loc retrogradabil în Segunda Division B.

De-a lungul timpului, în cariera sa de jucător, Raul a obținut nu mai puțin de 16 trofee cu Real Madrid, dintre care trei Cupe ale Campionilor, șase titluri de campion în La Liga și patru supercupe ale Spaniei.

ADVERTISEMENT
  • 42 de ani a împlinit Raul Gonzalez pe 27 iunie
  • 102 selecții și 44 de goluri are Raul Gonzalez pentru naționala Spaniei
ADVERTISEMENT