Fotbal intern

Asta e echipa de START: Raţ, Torje şi Stancu, TITULARI!

UPDATE 15:50 / Selecţionerul Anghel Iordănescu i-a anunţat astăzi pe fotbalişti care va fi primul unsprezece pentru meciul cu Irlanda de Nord, din această seară, de pe Arena Naţională....
14.11.2014 | 19:42
Asta e echipa de START Rat Torje si Stancu TITULARI

UPDATE 15:50 / Selecţionerul Anghel Iordănescu i-a anunţat astăzi pe fotbalişti care va fi primul unsprezece pentru meciul cu Irlanda de Nord, din această seară, de pe Arena Naţională. Conform surselor FANATIK.RO, noul selecţioner va miza pe o formulă cu patru stelişti.

picture-echipa_imn_.jpg-604-423-1-85

Iată care este formaţia pe care Tata Puiu o va alinia: Tătăruşanu – Papp, Grigore, Chiricheş, Raţ – Sănmărtean, Pintilii –  Torje, Chipciu, Tănase – Stancu.

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Răzvan Raţ este apt pentru partida cu nord-irlandezii.

CITEŞTE AICI CE A DECLARAT RAŢ DESPRE SITUAŢIA MEDICALĂ A LUI ÎNAINTEA MECIULUI CU IRLANDA DE NORD

EURO 2016. Stricteţea şi disciplina impuse în mandatul lui Piţurcă s-au extins şi în noul mandat al lui Anghel Iordănescu. Selecţionerul are un set de reguli, de la care nu trebuie să se abată nici un component al primei reprezentative. Tata Puiu reuşeşte să fie chiar mai exigent decît Piţurcă, mai ales că el a introdus reguli chiar şi pentru el!  Prima regulă a lui Iordănescu ţine de punctualitate şi respectul între componenţii lotului naţional!

Reacţia lui Iordănescu din cadrul conferinţei de presă, ce a precedat meciul cu Irlanda de Nord de vineri, de pe Naţional Arena, a conturat portretului unui selecţioner care şi-a îndemnat jucătorii la o disciplină de fier! “Ţin foarte mult la disciplină şi la disciplina tactică, din teren, dar şi la cea de zi cu zi. Ţin la respectul pe care jucătorii trebuie să îl arate unii altora şi tuturor. Eu sunt un om care respectă şi vreau acelaşi lucru în schimb. Îmi doresc seriozitate şi muncă, fără asta nu se poate face performanţă. Spun de pe acum că nu vreau să aud telefounl în sala de masă. Jucătorii trebuie să respecte şi să fie profesionişti. Inclusiv eu o să îmi asum acest lucru”, a precizat tehnicianul de 64 de ani.

EURO 2016. Fără fotbal manager!

În ciuda vîrstei înaintate, Iordănesu ştie şi care sînt tentaţiile internetului. Jocul online “fotbal manager” le dă bătăi de cap antrenorilor din Liga 1, care au început să-l interzică în cantonamente.  Acelaşi lucru se întîmplă şi la naţională, jucătorii dezvăluind, pentru FANATIK.RO, că “Tata” Puiu le-a transmis jucătorilor cerinţele sale. “Nu vreau să pierdeţi timp cu jocuri pe internet. Ştiu că este o problemă cu ele, jucătorii tind să stea pînă tîrziu să joace astfel de jocuri. Ora de culcare e stabilită, nu vreau să o depăşiţi”, a precizat Iordănescu. Mai mult, Iordănescu e gata să ia sancţiuni şi dacă telefonul jucătorilor sună atunci cînd nu trebuie.“Să nu aud telefon în sala de mese. Există un program în faţa căruia trebuie să mă supun şi eu”, a fost mesajul lui Anghel Iordănescu.

iordănescu-CM-94-e1414147703691

EURO 2016. Atenţie, “tricolori”! Fără iubite

Pentru a oferi un exemplu concret actualilor jucători care evoluează sub tricolor, FANATIK.RO a contactat un membru al “Generaţiei de Aur”, Didi Prodan. Fostul fundaş central al Stelei şi al lui Atletico Madrid a dezvăluit un episod necunoscut publicului, un eveniment care scoate la suprafaţă reacţiile lui Iordănescu la nervi. “Tot ce se făcea în cadrul lotului, nea Puiu ştia. Îmi aduc aminte că o dată, Iordănescu a făcut o criză de isterie în ziua meciului cu Insulele Feroe, cînd Răducioiu a dat patru goluri. Conflictul izbucnise tocmai între Răducioiu şi Iordănescu. Radu era atunci la Milan şi a venit la meci cu logodnica, pe care a cazat-o în acelaşi hotel, dar în altă cameră.  Cînd a aflat, Iordănescu să îl dea afară pe Răducioiu, voia să o evacueze şi pe iubita lui de atunci. Pînă la urmă, lucrurile s-au calmat. În perioada acelei generaţii, nu respira absolut nimeni şi nu scoatea un sunet fără ca să nu ştie Anghel Iordănescu! În schimb, acum regulile sînt impuse de Burleanu, care l-a umilit şi l-a ales după ce era ultima roată de la căruţă”, a precizat Prodan.

EURO 2016. Mai diplomat decît Piţurcă

Dacă predecesorul lui Iordănescu a avut o atitudine superioară faţă de toţi colaboratorii, nu asta se poate spune de “General”. Tehnicianul naţionalei a destins atmosfera cu glumele şi povestirile sale din sînul echipei. “Este mult mai abil decît Victor Piţurcă. Ne face să ne simţim bine, să nu ne gîndim că sîntem în cazarmă, aşa cum era cu Victor Piţurcă. Ne-a transmis că oricînd avem probleme pe care credem că le putem discuta cu el, are uşa deschisă. Dar este oarecum prematur să fim încîntaţi, se poate schimba.”, au afirmat jucătorii pentru FANATIK.RO.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

Tags: