Sport

Reims – PSG 0-2. Dublă Mbappe, Messi și-a făcut debutul la parizieni. Video

FANATIK.RO vă oferă toate amănuntele meciului Reims - PSG, din etapa a 4-a din Ligue 1, în care va avea loc debutul lui Lionel Messi la formaţia pariziană
29.08.2021 | 22:08
Reims  PSG 02 Dubla Mbappe Messi sia facut debutul la parizieni Video
ADVERTISEMENT
29-08-2021
18:21

Reims - PSG 0-2 (Mbappe 16, 64)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 65: Messi își face debutul la PSG. Argentinianul îi ia locul lui Neymar.

Min. 64: GOOOL PSG! Mbappe face dubla.

Min. 52: Reims reușește să marcheze, dar golul este anulat de VAR pe motiv de offside.

Min. 16: GOOOL PSG! Mbappe îi aduce pe oaspeți în avantaj.

  • Reims: Rajkovic – Gravillon, Faes, Abdelhamid – Foket, Munetsi, Cassama, Lopy – Kebbal, Mbuku – Toure. Rezerve: Diouf – Berisha, Cafaro, Doucoure, Flips, Ekitike, Konan, Locko, Van Bergen
  • PSG: Navas – Hakimi, Marquinhos, Kehrer, Diallo – Verratti, Gueye, Wijnaldum – Di Maria, Mbappe, Neymar. Rezerve: Donnarumma – Danilo, Dina, Draxler, Herrera, Kalimuendo, Kimpembe, Paredes, Messi
29-08-2021
18:08

Leo Messi e rezervă în meciul Reims - PSG

Leo Messi a fost inclus în lotul lui PSG pentru partida din deplasare cu Reims, însă nu a fost introdus de Mauricio Pochettino în primul „11”. Argentinianul este rezervă, dar foarte probabil va fi introdus pe teren pe parcursul meciului.

Meciul Reims – PSG are loc duminică, 29 august, cu începere de la ora 21:45 în cadrul etapei a 4-a din Ligue 1 şi devine istoric prin faptul că sunt toate premisele să consemnăm debutul lui Lionel Messi sub comanda lui Mauricio Pochettino la gruparea din capitala Franţei.

Unde se joacă meciul Reims – PSG

Confruntarea Reims – PSG se dispută duminică, 29 august, de la ora 21:45, pe stadionul Auguste-Delaune din localitate şi este aşteptată cu un interes enorm atât în Franţa cât şi în întreaga lume, dornică să îl vadă pe cel mai bun jucător al ultimului sfert de veac la prima apariţie în tricoul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Liga franceză a dat o imensă lovitură de imagine prin sosirea lui Leo Messi, în ultimele săptămâni deţinătorii de drepturi pentru partidele din Ligue 1 atingând cifre nevisate vreodată în privinţa numărului de contracte încheiate, pentru că sunt foarte multe televiziunile din toate colţurile lumii care s-au repezit să cumpere drepturile pentru un campionat pe care nu îl mai difuzaseră niciodată. Chiar Argentina, ţara natală a lui Messi, nu avusese niciodată în programe partide din Franţa şi la 24 de ore după ce starul a ajuns la PSG deja se semnau şi drepturile TV de transmisie a tuturor partidelor lui PSG în Ţara Tangoului.

Cine transmite la TV partida Reims – PSG

Cum spuneam, un număr foarte mare de televiziuni, din nu mai puţin de 140 de ţări, vor difuza duminică, 29 august, de la ora 21:45, primul meci al lui Leo Messi la PSG. Printre ele se numără şi două din România. Digi Sport 2 şi Look Sport 1 sunt cele care vor transmite în direct meciul Reims – PSG, dar îl mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la Reims vremea este destul de închisă şi aşa va rămâne pe tot parcursul zilei, cu un cer înnorat, dar cu şanse reduse de a ploua. Temperatura nu va depăşi maxima de 21 de grade, probabil în jur de 19 grade la ora meciului care va fi arbitrat de Francois Letexier.

Ce jucători importanţi lipsesc în întâlnirea Reims – PSG

La acest capitol debutul lui Lionel Messi în Ligue 1 se va face într-o partidă în care cele două echipe se întrec în numărul de indisponibilităţi. Reims are şase jucători out, dintre care patru titulari dar PSG o depăşeşte., numărul celor care nu pot evolua fiind de opt.

ADVERTISEMENT

Printre cei mai importanţi jucători ai parizienilor care nu vor fi pe teren la debutul lui Messi se află Sergio Ramos, fostul lider al defensivei lui Real Madrid şi etern inamic cu argentinianul în La Liga, Mauro Icardi, compatriotul din atac al lui Leo, dar şi spaniolul Pablo Sarabia sau francezul Kurzawa.

Messi, unicul meci alături de Mbappe?

Este foarte posibil ca acesta să fie singurul meci în care fanii parizieni să îi vadă la lucru într-un trio de vis pe Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe. Ultimul este cu un picior şi jumătate gata de plecare la Real Madrid, după ce a refuzat prelungirea contractului cu PSG şi ar deveni jucător liber vara viitoare.

ADVERTISEMENT

Situaţie care îi obligă pe şefii lui PSG să cedeze şi să vândă jucătorul acum, pentru a nu-l pierde gratis vara viitoare. Real Madrid oferă 180 de milioane euro, exact suma cu care a fost adus el în 2017 de la Monaco şi probabil că aşa se va bate palma.

Cote la pariuri pentru jocul Reims – PSG

Reims este un loc important în istoria fotbalului francez. Aici au jucat în anii 50-60 ai secolului trecut legendarii Raymond Kopa şi Just Fontaine, golgeterul CM, iar echipa a ajuns într-o finală de Cupa Campionilor Europeni cu Real Madrid. Însă acele vremuri au apus de mult şi astăzi Reims este o echipă de Ligue 1, dar fără nici un fel de veleităţi.

De aceea şi bookmakerii nu îi dau practic nici o şansă în faţa celei mai bogate grupări din Franţa, cota la victorie a parizienilor fiind modică, 1,20 iar cea a echipei locale astronomică, în jur 14,00. Un gol marcat de Reims ajunge la un 1,80 excelent, în condiţiile în care se ştie că PSG dă multe goluri dar şi primeşte destul de uşor.

ADVERTISEMENT