Reîncep competițiile de fantasy football. Atacanții pe care trebuie să îi eviți precum ciuma

28.03.2019 | 14:01
Reincep competitiile de fantasy football Atacantii pe care trebuie sa ii eviti precum ciuma

Acum că pauza internațională a luat sfârșit, managerii de fantasy football se pot concentra pe ceea ce este cu adevărat important, câștigarea de monede XFC.

Nimic nu înlesnește mai mult calea spre success a lotului de fantasy football precum un bun atacant. În trecut am vorbit despre atacanții care își fac un obicei din a marca goluri importante și care își justifică în totalitate salariile extravagante.

Însă, astăzi vorbim despre atacanții care, deși evoluând în unele dintre cele mai importante campionate europe, nu se pot lăuda cu multe realizări. Acestea sunt vârfurile de atac pe care este mai bine să le eviți în alcătuirea lotului tău în FootballCoin.

Jurgen Locadia (Brighton) – Premier League

A spune că patronii lui Brighton au avut încredere oarbă în Locadia nu este o exagerare. Modestul club britanic a accept plătirea sumei de £15 milioane lui PSV, un record pentru Brighton. Însă, potențialul arătat în Eredivisie nu s-a transferat către prestațiile olandezului în EPL.

Locadia a marcat 2 goluri pentru Brighton, în ciuda faptului că a evoluat pentru cel puțin câteva minute în aproape fiecare partidă a sezonului. Se va alătura Locadia listei impresionante de jucători olandezi care au triumfat în Premier League? Este Locadia noul Van Nistelrooy? Pentru moment, noi nu am risca oferindu-i un loc în echipa noastră.

Patrick Cutrone (AC Milan) – Serie A

Singura noastră teorie despre evoluțiile lui Cutrone din acest sezon este că tânărul atacant este în căutarea unui transfer și caută să forțeze mâna patronilor lui AC Milan. Ori asta, ori Cutrone este un uriaș fan al lui Krzysztof Piatek și ține să îl vadă având succes.

Tottenham și Torino se anunță interesate de Cutrone. Însă, mutarea poate reprezenta cu ușurință £30 milioane aruncate pe apa sâmbetei în cazul care atacantul nu își îmbunătățește evoluțiile. Este Cutrone o viitoare vedetă a Champions League? În acest sezon a marcat 3 goluri în 25 de meciuri. În FootballCoin a reușit să obțină 360 de puncte. Așa stând lucrurile, în ciuda statului său de jucător gratuit, nu îl putem recomanda fantasy managerilor.

Anthony Lozano (Girona) – La Liga

Cine nu l-ar vrea pe Lozano în echipă? Acesta este cel mai probabil comentariu al agentului care a trecut repede peste CV jucătorului și a aprobat mutarea lui la Girona. Însă, în timp ce Hirving Lozano își negociază transferul la Manchester United, Anthony Lozano pare complet depășit de răspunderea de a evolua în La Liga.

În 16 partide, 12 începute de pe banca de rezerve, atacantul din Honduras nu a marcat niciun gol, a greșit aproape jumătate din pasele expediate și a cumulat 192 de puncte în FootballCoin. Alegerea lui Lozano va coincide, cel mai probabil, cu explorarea locurilor codașe ale leaderboardului.

Pentru cei convinși că pot face alegeri bune în alcătuirea loturilor lor, semnalăm reînceperea competițiilor FootballCoin. Ești un bun strateg? Ar trebui să fii angajat drept football scout? Ori, crezi că dispui de o rezervă inexplicabilă de șansă? Oricare ar fi varianta, nu uita să participi în cadrul competițiilor FootballCoin pentru șansa de a câștiga importante premii.