Sport

Reîncepe conflictul între FCSB și Universitatea Craiova?! MM Stoica, ironii la adresa lui Mihai Rotaru: „Noroc că ne mai lasă câte un jucător! Suntem noi ’loserii’ de serviciu”

MM Stoica l-a ironizat pe Mihai Rotaru, după ce patronul Universității Craiova a spus că oltenii l-au văzut mai demult pe Joonas Tamm, însă l-au refuzat.
12.07.2022 | 21:32
Reincepe conflictul intre FCSB si Universitatea Craiova MM Stoica ironii la adresa lui Mihai Rotaru Noroc ca ne mai lasa cate un jucator Suntem noi loserii de serviciu
MM Stoica, ironii la adresa lui Mihai Rotaru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Transferul fundașului estonian Joonas Tamm la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

MM Stoica, ironii la adresa lui Mihai Rotaru

MM Stoica l-a ironizat pe Mihai Rotaru după ce patronul Universității Craiova a spus că oltenii l-au refuzat pe Joonas Tamm înainte cu o lună de a semna cu FCSB:

„Asta e șansa noastră, că ne mai lasă Craiova câte un jucător, că până acum ne-au lovit de ne-au spart. Probabil ni l-au lăsat pe Dawa și ni l-au lăsat și pe Tamm.

ADVERTISEMENT

Nouă ni l-au luat pe Papp, pe Bălașa, pe Crețu… asta e, noi suntem ’loserii’ de serviciu și ne mulțumim cu ce ne lasă Craiova să luăm. În aceste condiții nu pot decât să le mulțumesc celor de la Craiova”.

MM Stoica a confirmat și înțelegerea între Gigi Becali și Mihai Rotaru cu privire la transferul lui Joyskim Dawa, discuție dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Cred că mai degrabă nu a reușit să treacă peste venirea lui Dawa la noi. A fost o discuție între cei doi patroni, Gigi i-a spus că îl lasă pe Dawa.

Trecuseră trei săptămâni și Gigi a auzit că Dawa e cu un picior în curtea CFR-ului și abia atunci a acționat”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a spus că U Craiova l-a refuzat pe Joonas Tamm

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a spus că Joonas Tamm le-a fost propus oltenilor înainte cu o lună de a semna cu FCSB, însă fundașul estonian a fost refuzat după o analiză amănunțită.

Este de urmărit pentru noi, pentru staff, pentru toată lumea din club, pentru că mulți care s-au transferat la contracandidatele noastre i-am avut și noi pe listă, dar i-am refuzat.

ADVERTISEMENT

Pe cel prezentat astăzi, pe Tamm, l-am avut propus de o lună, dar nu l-am vrut. Ne era accesibil nouă, nu aveam probleme să-l luăm, chiar sunt curios cine a avut dreptate noi sau cei de la FCSB”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „1 solist & peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: