Pariuri sportive

Reja, talismanul echipei lui Ştefan Radu

Reîntoarcerea pe banca lui Lazio a antrenorului Edoardo Reja a fost de bun augur pentru echipa romană. Echipa la care fundaşul stînga român Ştefan Radu a fost titular şi a avut o evoluţie...
07.01.2014 | 11:41
Reja talismanul echipei lui Stefan Radu
ADVERTISEMENT

Reîntoarcerea pe banca lui Lazio a antrenorului Edoardo Reja a fost de bun augur pentru echipa romană. Echipa la care fundaşul stînga român Ştefan Radu a fost titular şi a avut o evoluţie destul de bună, notată cu 6 de ziarele din Peninsulă.

Radu vede benefică întoarcerea lui Reja

Faptul că Lazio a intrat pe teren cu un alt moral a fost recunoscut chiar de către Radu după meci, acesta declarînd că ”s-a văzut cît de benefică a fost această revenire pe bancă a lui Reja, echipa avînd mult mai multă linişte, organizîndu-şi mai bine jocul şi obţinînd la final un rezultat foarte bun, de care avea mare nevoie pentru a se reînscrie pe o linie pozitivă de durată”.

ADVERTISEMENT

Conflict Mazzari – Guarin

De cealaltă parte, la Inter, lucrurile nu merg cu siguranţă în direcţia cea bună. S-a văzut acest aspect atît prin sărăcia ideilor tactice şi a modului în care nerazzurri nu au ştiut cum să guverneze cele mai simple faze ale jocului. Inter a fost palidă în faza de atac şi e clar că perioada de mercato de iarnă va trebui să fie una consistentă pentru milanezi, dacă mai doresc să revină în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Problema este că antrenorul Walter Mazzari pare a avea disensiuni la nivelul vestiarului. Nu atît incredibila sa replică la întrebarea ce mai face Chivu, la care a răspuns cu o sinceritate şocantă că trebuie întrebaţi doctorii, nu el, demonstrează această situaţie care nu e firească la nivelul unui club de prestanţa celui milanez, dar atitudinea unui jucător important al echipei, mijlocaşul columbian Fredy Guarin, care a trecut pe lîngă antrenor ca şi cînd nu era acolo, în momentul înlocuirii, spune multe. În schimb Mazzari a fost vehement la conferinţa de presă la adresa arbitrajului, declarînd că altul ar fi fost rezultatul dacă s-ar fi acordat un penalty Interului şi Dias ar fi fost eliminat”.