Sport

Milionarul Dorin Mateiu neagă o eventuală relație amoroasă cu Simona Halep: „Exclus așa ceva!”. Foto

Milionarul român Dorin Mateiu a oferit o primă reacție după ce s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu Simona Halep, mai mică decât el cu 25 de ani.
15.05.2024 | 18:51
Milionarul Dorin Mateiu neaga o eventuala relatie amoroasa cu Simona Halep Exclus asa ceva Foto
Simona Halep, surprinsă în compania milionarului român Dorin Mateiu pe terasa unui restaurant. Foto: mediaflux.ro.
ADVERTISEMENT
15-05-2024
15:56

Dorin Mateiu infirmă o relație amoroasă cu Simona Halep

Omul de afaceri Dorin Mateiu a oferit o primă reacție după ce s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu Simona Halep, față de care este mai în vârstă cu 25 de ani.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva.

Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a declarat Dorin Mateiu pentru Prosport.

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, cea mai titrată jucătoare de tenis din România, ar avea o relație de peste un an și jumătate cu milionarul român Dorin Mateiu. În vârstă de 57 de ani, omul de afaceri se ocupă cu investiții în imobiliare și în industria alimentară.

Simona Halep iubește din nou! Întâlniri romantice cu milionarul român cu 25 de ani mai mare

Simona Halep, revenită pe terenul de tenis după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj, ar avea o relație discretă cu Dorin Mateiu, potrivit mediaflux.ro. În vârstă de 32 de ani, sportiva născută la Constanța ar fi împreună de un an și jumătate cu unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România.

ADVERTISEMENT

Poreclit „regele mezelurilor din Transilvania”, Dorin Mateiu are o avere estimată la 70-76 de milioane de euro, fiind pe locul 110 în cel mai recent Top 300 cei mai bogați români, conform Revistei Capital.

Dorin Mateiu este cu 25 de ani mai în vârstă decât Simona Halep. Potrivit sursei menționate mai sus, întâlnirile dintre Simona Halep și Dorin Mateiu sunt ultra secrete, departe de ochii lumii.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, surprinsă alături de milionarul român Dorin Mateiu

Simona Halep ar trăi o adevărată poveste de dragoste alături de Dorin Mateiu. Cei doi sunt vecini în blocul miliardarilor din București. Conform informațiilor surprinse de paparazzi, Simona Halep și Dorin Mateiu circulă în mașinile proprii, unul în spatele altuia.

Mai mult decât atât, atunci când călătoresc cu aceeași mașină, Simona Halep stă pe bancheta din spate, niciodată pe scaunul din față. Deși sunt vecini, Halep și Dorin Mateiu ies din casă la ore diferite, însă se așteaptă unul pe altul în mașinile din parcare.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Dorin Mateiu au ieșit la restaurant fie în miezul zilei, fie au luat cina în cartierul miliardarilor. De asemenea, cei doi și-ar petrece timpul seara târziu la vila milionarului român din Otopeni.

Simona Halep, surprinsă în compania milionarului român Dorin Mateiu pe terasa unui restaurant. Foto: mediaflux.ro.
Simona Halep, surprinsă în compania milionarului român Dorin Mateiu pe terasa unui restaurant. Foto: mediaflux.ro.

Relația ar fi început încă de la finalul căsătoriei cu Toni Iuruc

Potrivit sursei menționate, relația dintre Simona Halep și Dorin Mateiu ar fi început încă din momentul în care povestea de dragoste dintre campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 cu Toni Iuruc era pe final.

ADVERTISEMENT

Cei doi au divorțat la notar în septembrie 2022. Relația dintre Simona Halep și Dorin Mateiu ar fi foarte discretă, fără gesturi de afecțiune în public. Paparazzii au surprins imagini în care Simona Halep se afla pe bancheta din spate a mașinii, iar Dorin Mateiu a mers în Piața Băneasa pentru a cumpăra ananas și portocale. VEZI GALERIE FOTO AICI.

Ulterior, cei doi au mers la Fast-Food și au pornit spre vila milionarului român din Otopeni. Dorin Mateiu este fost proprietar al companiei Elit și acționar majoritar la Alba Mall.

ADVERTISEMENT