Sport

Relația dintre Ianis Stoica și handbalista de 17 ani a trecut la alt nivel: „Te iubesc mult, soția mea!”. Cadou de nuntă fabulos de la Gigi Becali?

Ianis Stoica (19 ani), unul dintre cei mai promițători tineri jucători de la FCSB, a postat un mesaj misterios, pe Instagram, pentru iubita sa, Rebecca Geamănu.
08.12.2021 | 22:31
Relatia dintre Ianis Stoica si handbalista de 17 ani a trecut la alt nivel Te iubesc mult sotia mea Cadou de nunta fabulos de la Gigi Becali
Ianis Stoica și Rebecca Geamănu
ADVERTISEMENT
08-12-2021
20:31

Cadoul primit de Ianis Stoica de la Gigi Becali

Gigi Becali i-a făcut un cadou lui Ianis Stoica de ziua lui pentru a-l răsplăti pentru performanțele sale din teren și i-a cumpărat un apartament.

Totuși, patronul FCSB-ului este bucuros atunci când jucătorii săi se căsătoresc sau au o relație stabilă, fără ieșiri în decor, fiind de părere că un fotbalist căsătorit este mai concentrat pe joc. Așa că, apartamentul poate să însemne mai mult decât un cadou de ziua lui Ianis Stoica, mai ales că Gigi Becali are în plan să îl vândă pe o sumă imensă în viitor.

„Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui. Îl țin să iau și eu 30-40 de milioane”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Ianis Stoica a revenit la FCSB, în această vară, după ce fusese împrumutat la CSM Slatina. Evoluțiile consistente, din actualul sezon, i-au obligat pe roș-albaștri să-l păstreze în lotul primei echipe pe tânărul jucător, care a dat șase goluri și două pase decisive în 16 meciuri.

Relația dintre Ianis Stoica și handbalista de doar 17 ani a trecut la alt nivel

Ianis Stoica o duce bine și în viața personală. Astfel că, de ziua sa, a primit o surpriză din partea iubitei sale, Rebecca Geamănu. Concret, tânăra, în vârstă de 17 ani, a postat, pe contul personal de Instagram, un colaj cu mai multe fotografii împreună cu iubitul ei, alături de textul: „La mulți ani, bebelușul meu. Te iubesc enorm, minunea mea. Îți doresc numai bine. Ești fericirea mea. Ești totul pentru mine. Să ai parte de o zi minunată ca tine”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Ianis Stoica i-a răspuns cu un mesaj misterios: „Te iubesc mult, soția mea”, însoțit de două emoticoane, o inimă și un… inel! Dincolo de speculații, este greu de crezut totuși că tinerii de 18, respectiv 17 ani se gândesc deja la… nuntă! Nu știm exact dacă Ianis a cerut-o în căsătorie pe Rebbeca sau cei doi doar s-au logodit, dar este limpede că povestea lor pare din ce în ce mai intensă și mai serioasă.

În luna noiembrie, Ianis Stoica și Rebecca Geamănu au împlinit un an de relație.

ianis stoica fcsb
În imagine, postarea lui Ianis Stoica de pe Instagram

Rebecca Geamănu este handbalistă la CSM București și componentă a lotului național de junioare. Tânăra sportivă a participat, în această vară, cu România U17 la Campionatul European de Handbal de la Podgorica.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a semnat cu Giovanni Becali

La începutul acestei luni, Ianis Stoica a decis să renunțe la contractul de impresariat pe care îl avea cu Anamaria Prodan și să semneze cu Becali Sport.

Anunțul a fost făcut, în exclusivitate, penru FANATIK, de Dragoș Sârbu, omul care conduce Becali Sport împreună cu Victor Becali.

ADVERTISEMENT

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi.

Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a declarat Dragoș Sârbu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Transferul” lui Ianis Stoica, la firma unde Giovanni Becali este consilier, reprezintă o nouă lovitură de imagine. După ce, în acest an, Becali Sport și-a trecut în portofoliu transferul lui Dennis Man la Parma, plus Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

Ianis Stoica este un produs al academiei FCSB-ului, acesta aflându-se în curtea roș-albaștrilor încă din 2017.

  • 450.000 de euro este cota lui Ianis Stoica, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT