News

Relația dintre Zina Dumitrescu și fiul ei, Cătălin Negreanu! Cătălin Botezatu nu a mai rezistat și a spus tot

28.03.2019 | 16:20
Relația dintre Zina Dumitrescu și fiul ei, Cătălin Negreanu!

Zina Dumitrescu a murit, la vârsta de 82 de ani, acum aproximativ o oră, iar toți apropiații ei sunt acum sfâșiați de durere. Cel care a rămas în locul ei pe pământ pentru a-i duce numele și mai departe este fiul ei, Cătălin Negreanu, care este plecat de multă vreme din țară.

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația dintre Zina Dumitrescu și fiul ei, Cătălin Negreanu

Tot timpul relația dintre cei doi a fost comentată pe larg, însă la concluzii nu s-au ajuns niciodată. De această dată, cel care a scos la lumină câteva aspecte legate de relația dintre cei doi a fost Cătălin Botezatu, considerat și fiul Mamei Zina, după cum o alinta toată lumea. ”Nu vreau să vorbesc despre asta, iar cei care știu situația mă înțeleg. E clar că el suferă acum ca orice om, dar… Nu știu, e dureros!”, a spus Cătălin Botezatu. Mai mult, acest subiect a fost deschis și de cel care a făcut ultimul reportaj cu Zina Dumitrescu, Cristi Brancu. „Nu vreau să vorbesc despre asta, iar cei care știu situația mă înțeleg. E clar că el suferă acum ca orice om, dar… Nu știu, e dureros!

Era foarte supărată din cauza fiului ei. Chiar dacă nu voia să recunoască, era foarte dezamăgită. Mulți au scris că s-au împăcat și că a mers și a revăzut-o, dar nu e chiar așa. Ideea e că a fost și i-a dus niște acte. Eu când am vorbit cu ea, acum ceva timp, mi-a spus că e foarte nemulțumită și trăia așa cu amărăciunea asta!”, a spus realizatorul TV pentru Antena Stars.

Relația dintre Zina Dumitrescu și fiul ei, Cătălin Negreanu! Cătălin Botezatu nu a mai rezistat și a spus tot
Cătălin Botezatu nu a mai rezistat și a spus tot

Ultimele clipe din viața Zinei

Despre dispariția ei a vorbit și omul care i-a stat alături clipă de clipă în ultimii ani, Ioan Casian. „Cu 30 de minute în urmă s-a întâmplat! Avea toate cele necesare! S-a retras în camera ei, însă din păcate s-a întâmplat! Am încercat cât am putut să îi fim aproape, am mai fost cu ea și la un restaurnat.

Am încercat toate variantele ca utlima perioadă din viața ei să fie cât mai frumoasă! Ieri am vorbit ultima oară, azi nu am apucat să merg la dânsa în cameră. Mereu zicea că totul e ok. Știam însă că lucruile nu stau nici pe departe așa!”