Life

Relația mai puțin cunoscută a lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar s-a iubit cu o renumită prințesă: ”A fost ca în filme”

Irinel Columbeanu a fost la un pas de a face parte dintr-o familie regală. Asta după ce în tinerețe s-a iubit cu o prințesă.
06.11.2021 | 17:18
Relatia mai putin cunoscuta a lui Irinel Columbeanu Fostul milionar sa iubit cu o renumita printesa A fost ca in filme
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat înainte ca Irinel Columbeanu să o cunoască pe Monica Gabor și în perioada când era un adevărat milionar. Iar dacă pe multe femei le-a cucerit de-a lungul timpului prin cadouri scumpe, de această dată a fost suficient să surprindă prin șarmul său.

Concret, Irinel Columbeanu a vrut, la un moment dat, să-i ofere prințesei un Mercedes 600 SEL, dar aceasta l-a refuzat. Despre relația pe care a avut-o cu fostul milionar din Izvorani, prințesa are doar cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Relația a durat aproxitmativ opt luni

”A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit/Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există/Era un adevărat gentleman”, sunt câteva dintre cuvintele pe care prințesa le-a spus despre Irinel Columbeanu.

Mai exact, este vorba despre prințesa Brianna Caradja, care s-a remarcat în lumea publică din România prin nonconformismul său, având în vedere calitatea de purtătoare a ”sângelui albastru”. Prințesa Brianna Caradja l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu în anul 1996, după un mariaj eșuat.

ADVERTISEMENT

Opt luni a durat relația care a fost una ”ca în filme” după cum o descrie Brianna Caradja. Irinel Columbeanu o trata așa cum i se cuvine unei prințese.

“Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja

ADVERTISEMENT

I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni».

Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, povestea în 2009, Brianna Caradja, în cadrul unui bal de caritate “Inocenţa” din Bucureşti, citează Libertatea.

ADVERTISEMENT
Prințesa Brianna Caradja cu care s-a iubit Irinel Columbeanu. Sursa foto: Ciao.ro

Brianna Caradja, detalii din intimitatea cu Irinel Columbeanu

Prințesa Brianna Caradja nu s-a sfiit, în cadrul evenimentului, să dea și detalii din dormitorul pe care-l împărțea cu fostul milionar.

”Îmi aduc aminte ca a vrut sa îmi faca cadou un Mercedes 600 SEL. M-a sunat intr-o zi și mi-a zis sa ma uit pe geam. Am deschis fereastra – stăteam în Rosetti pe atunci – și am văzut jos un «dric».

L-am întrebat ce e cu ăla. Mi-a zis ca e un Mercedes și că mi-l face cadou. Eu i-am spus ca nu am permis, și mi-a spus că are șofer.

Nu aveam nevoie… așa ca nu am acceptat. Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit”, a detaliat prințesa.

În prezent, Brianna Caradja se judecă cu statul român pentru un teren de 100 de hectare de teren al familiei  sale. Nu mai face parte din lumea publică, ocupându-se acum, alături de fiul ei, de o firmă despre case modulare în Snagov. În ceea ce-l privește pe Irinel Columbeanu, a pierdut toată averea din Izvorani și își duce traiul într-un apartament modest, cu chirie, în București.

ADVERTISEMENT