Life

Relația Marcelei Fota cu un tânăr de 23 de ani îi supără pe fani. Mariana Ionescu Căpitănescu, sfătuită să intervină: „Vă strică imaginea”

Relația Marcelei Fota cu un tânăr de 23 de ani îi supără pe fan, iar fanii vor ca sora acesteia, cântăreața Mariana Ionescu Căpitănescu, să intervină.
15.09.2022 | 13:05
Relatia Marcelei Fota cu un tanar de 23 de ani ii supara pe fani Mariana Ionescu Capitanescu sfatuita sa intervina Va strica imaginea
Mariana Ionescu Căpitănescu, sfătuită să intervină în relația surorii ei, Marcela Fota, care se iubește cu un tinerel. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Marcela Fota a atras antipatii din partea fanilor, după ce s-a aflat că are un nou iubit. Criticile nu s-au oprit doar la adresa acesteia, pentru că se te iubește cu un tinerel, astfel că fanii au încercat alte soluții.

Mariana Ionescu Căpitănescu, sfătuită să intervină în relația surorii ei, Marcela Fota, care se iubește cu un tinerel

Fanii au încercat să apeleze inclusiv la sora acesteia, artista de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu, pe care au sfătuit-o să o intervină în această relație și să îi pună capăt.

ADVERTISEMENT

Ceea ce au scris fanii pe rețelele de socializare către Mariana Ionescu Căpitănescu a fost să îi dea lecții de viață surorii sale, pentru că strică imaginea întregii familii cu relația sa cu un tânăr de 23 de ani.

Mai mult, internautul spunea că fiul pe care îl are Marcela Fota din căsnicia cu Minel Păpăroiu, regretatul ei soț, o va judeca atunci când va crește pentru faptele sale.

ADVERTISEMENT

Persoana respectivă chiar spunea că Marcela Fota ar trebui să aibă remușcări după moartea tragică a soțului ei, cu care a fost împreună timp de 15 ani.

Mai mult, persoana respectivă de pe retelele de socializare a spus că tânărul cu care se iubește Marcela Fota nu poate fi nici soț pentru ea și nici un tată pentru băiatul său și, cel mai probabil, îi vrea doar averea.

ADVERTISEMENT

„Mai dă-i niște lecții de viață, Mariana, surorii tale Marcela. Vă strică imaginea cu relația pe care o are și copilul o să o judece. Oamenii pot crede orice despre moartea prematură a soțului ei.

Ar trebui să aibă niște remușcări. Au stat 15 ani împreună. Acel puști de 22 de ani nu poate juca rol de tată pentru fiul ei și nici rol de soț. Este doar un aventurier și un om tentat de averea ei.”, a scris un internaut, în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Cine este iubitul Marcelei Fota. E mai tânăr cu 22 de ani

Informațiile FANATIK arătau faptul că Marcela Fota se iubește cu un tânăr în vârstă de 23 de ani, un milionar din Craiova, care provine dintr-o familie înstărită.

După criticile primite pentru faptul că iubește din nou la nici doi ani de la moartea soțului său, Marcela Fota a spus că toate comentariile negative nu o afectează.

„Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.

Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, a declarat Marcela Fota pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: