Life

Adevărul despre relația pe care Alexandra Ungureanu o are cu mama ei. “Știam la ce mă expun”

Alexandra Ungureanu a dezvăluit cum se înțelege cu mama ei. Cele două au participat la Asia Express 4, iar relația lor a stârnit o mulțime de controverse.
23.03.2022 | 20:07
Adevarul despre relatia pe care Alexandra Ungureanu o are cu mama ei Stiam la ce ma expun
Adevărul despre relația pe care Alexandra Ungureanu o are cu mama ei. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a decis să participe alături de mama sa la Asia Express 4. Mulți au crezut că cele două nu se înțeleg foarte bine, dar vedeta a spus acum tot adevărul.

Adevărul despre relația pe care Alexandra Ungureanu o are cu mama ei. “Știam la ce mă expun”

Încă de la prima emisiune Asia Express 4, Alexandra Ungureanu și mama sa au avut unele conflicte. Astfel, mulți au crezut că relația dintre cele două nu este una tocmai bună. 

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a vorbit despre acest subiect în podcastul lui Gojira. Artista recunoaște că este foarte diferită de mama sa, acesta fiind motivul pentru care se mai ceartă uneori.

De asemenea, vedeta spune că este conștientă de faptul că au fost o mulțime de discuții pe această temă după ce a participat alături de mama sa la Asia Express.

ADVERTISEMENT

“De la Asia Express încoace tot s-a făcut tam-tam pe chestia asta legată de relația mea cu maică-mea, care e una super strong, dar un pic dominatoare din partea ei și s-a comentat foarte mult că sunt singură.

Eu știam la ce mă expun când m-am băgat acolo, știam că e posibil să iasă toți demonii noștri de prin cutii și indiferent cum o dai, lumea să te judece sau să iasă prost.

ADVERTISEMENT

Mi-am asumat acest lucru. Mama mea e oricum foarte simpatică. Noi suntem atât de diferite”, a spus Alexandra Ungureanu în cadrul podcastului lui Gojira.

Chiar dacă se mai ceartă uneori, cântăreața își admiră mama și regretă că nu s-a gândit să o lase să o ajute în carieră.

ADVERTISEMENT

” Eu sunt fanul ei, pe bune! În același timp, eu dacă aș fi fost ca mama nu-mi trecea nimeni pe dinainte.

Rupeam tot! Măcar de aș fi lăsat-o să fie managera mea când am plecat de la Onești. Așa cum ar fi știut ea, pe modelul tatălui Andrei, cred că s-ar fi întâmplat niște situații un pic mai altfel”, a declarat Alexandra Ungureanu în cadrul podcastului lui Gojira.

ADVERTISEMENT