Life

Relația secretă dintre Florin Piersic și Gabriella Vlad Werner. În ce relații sunt în prezent cei doi

Florin Piersic este recunoscut pentru poveștile de dragoste pe care le-a trăit de-a lungul anilor, una dintre cele mai frumoase fiind cu Gabriella Vlad Werner.
19.07.2022 | 20:26
Relatia secreta dintre Florin Piersic si Gabriella Vlad Werner In ce relatii sunt in prezent cei doi
Legătura ascunsă dintre Florin Piersic și Gabriella Vlad Werner. Actorul era însurat la momentul respectiv. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația secretă dintre celebrul actor și fosta parteneră de viață s-a consumat în urmă cu foarte mulți ani, în perioada în care artistul era însurat cu Ana Szeles. Actrița i-a dăruit în perioada respectivă un fiu, Daniel.

Legătura ascunsă dintre Florin Piersic și Gabriella Vlad Werner. Actorul era însurat la momentul respectiv

Florin Piersic și Gabriella Vlad Werner au avut o relație extraconjugală, actorul fiind însurat la momentul respectiv. Legătura amoroasă a avut loc între anii 1976 – 1985, prima întâlnire fiind la vârsta de 43 de ani a artistului.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a fost amantă timp de 9 ani avea 26 de ani și era studentă la UNATC, pregătindu-se pentru o carieră pe scenă. Povestea de dragoste a fost una foarte frumoasă între cei doi artiști, care s-au iubit cu patimă.

„Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contra pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente…

ADVERTISEMENT

Viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate”, a mărturisit fosta iubită a lui Florin Piersic, notează a1.ro.

Gabriella Vlad Werner și actorul au păstrat o perioadă destul de lungă legătura, Florin Piersic sunând-o mereu de ziua ei de naștere, însă în ultimii ani frumoasa șatenă nu a vrut să-i mai răspundă.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic și Gabriella Vlad Werner, separare după 9 ani de relație

Florin Piersic și Gabriella Vlad Werner aveau să o ia pe drumuri separate în anul 1983, când frumoasa actriță l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț și tată la copii. Mai exact, este vorba de omul de afaceri Marcel Werner.

Afaceristul de origine israeliană i-a devenit partener de viață la scurt timp după ce s-au întâlnit. Fosta amantă a renumitului actor avea să ia decizia să plece din România imediat ce s-a născut prima sa fiică, Ana.

ADVERTISEMENT

Gabriella Vlad Werner a trăit timp de 3 ani la Viena, în Austria, acolo unde a venit pe lume și cea de-a doua fiică, Adela. Ulterior, fosta iubită a lui Florin Piersic s-a mutat în Israel, mariajul său destrămându-se în 1990.

ADVERTISEMENT