Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Relația specială a lui Adrian Ilie cu Sfinții Părinți de la Muntele Athos. „Simt de acasă când se roagă pentru mine”

Adrian Ilie a povestit despre relația specială pe care o are cu Sfinții Părinți de la Muntele Athos. Sentimentele sunt foarte puternice.
10.05.2024 | 09:00
Relatia speciala a lui Adrian Ilie cu Sfintii Parinti de la Muntele Athos Simt de acasa cand se roaga pentru mine
Adrian Ilie cu Sfinții Părinți de la Muntele Athos. Sursa Foto: Arhivă FANATIK
ADVERTISEMENT

În ediția specială de Paște de la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a discutat unu la unu cu Adrian Ilie despre relația pe care acesta o are cu Sfinții Părinți de la Muntele Athos.

Relația specială a lui Adrian Ilie cu Sfinții Părinți de la Muntele Athos. “Simt de acasă când se roagă pentru mine”

Adrian Ilie simte de la mii de kilometri când Sfinții Părinți de la Muntele Athos se roagă pentru el. “Cobra” susține că relația dintre el și aceștia este una foarte puternică și specială.

ADVERTISEMENT

“Am impresia că îi cunosc din totdeauna. Am o energie puternică când sunt cu ei. M-am apropiat și eu de ei și ei de mine. Au fost momente când am vrut să merg și să îi văd, nu neapărat să merg la liturghie, chiar dacă mă duc.

Îi simt când se roagă acolo pentru mine. Nici eu nu înțelegeam. La fiecare slujbă citesc pomelnicul câte două ore. E ceva dincolo de cuvinte. E un gând pe care îl simți. Sunt momente în care mă gândesc la duhovnicul meu și mă sună.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place experiența asta. Spre exemplu, mi-a zis părintele Sava, duhovnicul meu, să vin la Athos. Eu i-am zis că nu pot, pentru că am filmări.

De ziua mea s-au anulat filmările și mi-am luat imediat bilet să merg. Sunt lucruri pe care le simt și dacă dau timpul înapoi, știu că așa a fost din totdeauna. Toți suntem protejați”, a mărturisit Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi dau seama cum rezistă doar cu rugăciune și apă”

“Nu îmi dau seama cum rezistă. Doar cu rugăciunea cred că pot face asta. Eu am fost de multe ori la ei. Cum eu am jucat fotbal și Dumnezeu mi-a dat calea spre fotbal, lor le-a dat lucrul acesta, că pot să facă treaba asta. Să se roage pentru noi și pentru România.

Nu cred că reziști o lună să stai acolo să stai cu rugăciune și cu apă. Nu au lucrurile la dispoziție. Își fac singuri de mâncare, grădinăresc. Este o experiență frumoasă, mi-aș dori ca fiecare om să treacă și să vadă câtă istorie este în Muntele Athos.

ADVERTISEMENT

Să vadă părinții care se roagă acolo pentru toată lumea și să stea la o slujbă. Cred că toți putem să fim mai buni și să aprindem o lumânare, măcar o dată pe săptămână”, a mai spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adi Ilie a mers la Muntele Athos cu Ianis, Gică Hagi, Nicolas și Gică Popescu

ADVERTISEMENT
Tags: