Life

Relație amoroasă între doi concurenți de la Survivor România 2021? Ce se întâmplă, de fapt, între Zanni și Ana Porgras

05.02.2021 | 08:03
Relatie amoroasa intre doi concurenti de la Survivor Romania 2021 Ce se intampla de fapt intre Zanni si Ana Porgras
Cu cine s-a iubit în trecut Ana Porgras de la Survivor România. Presupusa iubită a lui Zanni, ipostaze inedite alături de un tânăr. Sursa foto: captură video Kanal D
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a intrat în competiția sportivă Survivor România 2021 de foarte puțin timp, dar deja s-a apropiat foarte mult de unul dintre colegii de echipă. Fosta gimnastă a fost surprinsă în compania unui concurent pe care-l știe dinainte. 

Faimoasa este foarte apropiată de fostul concurent de la „Chefi la cuțite”. Frumoasa brunetă și Zanni au fost filmați în timp ce tânăra de 27 de ani îi făcea un masaj „protejatului lui Alex Velea”, lumea întrebându-se dacă între ei este ceva mai mult.

ADVERTISEMENT

Fanii reality show-ului de la Kanal D au început să-și dea coate în legătură cu o eventuală relație amoroasă între cei doi concurenți. Ana Porgras și Zanni sunt afabili unul cu celălalt, această prietenie fiind una care se pare că durează de ceva timp.

Ana Porgras și Zanni de la Survivor România 2021, mai mult decât prieteni? Care e relația lor

Ana Porgras și Faimosul de la Survivor România 2021 sunt foarte intimi, dovadă o imagine care circulă pe Internet. Gimnasta apare în timp ce-l vopsește pe Zanni, apropierea dintre ei fiind una cât se poate de vizibilă.

ADVERTISEMENT

Dacă există o simplă relație de prietenie sau între cei doi concurenți de la Kanal D este ceva mai mult, numai timpul va decide. Edițiile următoare vor scoate la iveală, cu siguranță, mai multe amănunte despre relația lor.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a spus fosta gimnastă despre legătura cu Zanni.

ADVERTISEMENT
Ana Porgras îl vopește pe Zanni de la Survivor Românai 2021
Ana Porgras îl vopește pe Zanni de la Survivor Românai 2021. Sursa foto: Facebook.com

Până una alta fosta gimnastă a acceptat să participe la Survivor România 2021 pentru a-și testa limitele și a-și depăși temerile. Frica cea mai mare a Anei Porgras este să nu se accidenteze, mai ales că din cauza asta a și renunța la pasiunea sa, gimnastica.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege.

ADVERTISEMENT

Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic.

Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a spus bruneta înainte de a pleca în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT