Life

Relație amoroasă între doi concurenți de la Survivor România 2021? Cine sunt protagoniștii

28.01.2021 | 21:15
Relatie amoroasa intre doi concurenti de la Survivor Romania 2021 Cine sunt protagonistii
Relație amoroasă între doi concurenți de la Survivor România 2021? Cine sunt protagoniștii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2021 a mărturisit că o relație amoroasă este pe cale să se înfiripe între doi colegi din echipa sa. Cosmin Stanciu a dezvăluit, la testimoniale, cine sunt protagoniștii. 

Este vorba de două persoane care aparent nu se suportă și chiar și-au aruncat vorbe grele pe parcursul competiției sportive din Republica Dominicană, însă se pare că tensiunea dintre cele două vedete nu este chiar cum vor ei să pară.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu este de părere că între cântăreața Alexandra Stan și Zanni există o legătură specială în clipa de față, în ciuda faptului că Faimosul a pus-o la zid pe artistă de mai multe ori legat de prestațiile pe care le are pe teren, dar și în afara lui.

Poveste de dragoste între doi Faimoși? Cine ar fi aceștia

Totodată, Faimosul susține că cei doi se înțeleg foarte bine, chiar dacă pe micile ecrane se vede cu totul altceva. Concurentul nu poate spune cu certitudine ce se întâmplă între cei doi, dar este convins că, de fapt, nu se urăsc așa cum vor ei să pară.

ADVERTISEMENT

„Este o apropiere mai specială între Alexandra și Zanni, însă cred că este vorba doar de amiciție și o conexiune ca și prieteni. Se înțeleg bine din punctul asta de vedere.

Eu așa văd, dacă e ceva mai mult… nu mă pot exprima. O să iasă la iveală pe parcurs”, a declarat Cosmin Stanciu, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Apropierea neașteptată dintre blondină și fostul concurent de la „Chefi la cuțite” poate fi pus și pe seama discuției pe care au avut-o zilele trecute. Alexandra Stan l-a felicitat pentru că a fost ales favoritul telespectatorilor, Zanni dezvăluind cu această ocazie că ține legătura cu mama sa.

Cântărețul a fost abandonat într-un orfelinat de cea care l-a adus pe lume, însă tânărul nu i-a purtat pică pentru asta și ține legătura cu mama sa.

ADVERTISEMENT

„Am avut mai devreme o discuție cu Zanni, l-am felicitat (n.r.: pentru că a ieșit favoritul publicului), a fost drăguț. Și nu știu cum a venit vorba de mama lui. Aaa, a spus el că poate l-a votat mama lui, că data viitoare poate îi scrie mama lui.

Eu nu știam că el a ținut legătura cu mama lui, nici n-am vrut să intru prea adânc pentru că nu știam cât de deschis este el”, a spus Alexandra Stan, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT