Sport

Relaţie interzisă: vrea să se mărite cu tatăl ei

NY Mag publică povestea incredibilă a unei femei din SUA, care şi-a pierdut virginitatea cu tatăl ei şi vrea să se mărite cu el....
26.01.2015 | 13:29
Relatie interzisa vrea sa se marite cu tatal ei

NY Mag publică povestea incredibilă a unei femei din SUA, care şi-a pierdut virginitatea cu tatăl ei şi vrea să se mărite cu el.

Tânăra, a cărei identitate e protejată, a crescut fără tată, care şi-a părăsit familia când fiica lui avea 4 ani. La vârsta de 17 ani, tânăra s-a reîntâlnit cu tatăl ei şi, după nici o săptămână, au ajuns să facă sex.

S-a aflat unde este ascunsă Elodia! Se reiau căutarile!

Atac pe Facebook. Hackerii au păcălit mii de utilizatori

Lovitură dură pentru PRO TV! Toni Grecu, atac nemilos

Specialiştii spun că este vorba despre o boală, numită atracţie sexuală genetică, care se manifestă când un tată şi o fiică sau o mamă şi un fiu se reîntâlnesc după ce au fost despărţiţi o perioadă lungă, iar creierul încearcă cumva să ”înlocuiască” perioada pe care cei doi ar fi trebuit să o petreacă împreună, la începutul vieţii copilului.

DINAMO. EXCLUSIV / Goian, aproape să devină ”cîine”

ŞOC! Florin Mergea i-a trimis acasă pe fraţii Bryan!

SUPER transfer la Rapid! Şi-au luat mijlocaş olandez!

EXCLUSIV / BOMBĂ! Iese din puşcărie! “Este ADEVĂRAT”

Femeia şi-a pierdut virginitatea cu tatăl ei biologic, iar acum cei doi vor chiar să se căsătorească şi să aibă copii. NY Mag scrie că toată lumea ştie de planurile tinerei, cu excepţia mamei acesteia.

”Cred că avem o relaţie mai bună ca majoritatea cuplurilor deoarece legătura dintre noi este foarte puternică. Suntem împreună de doi ani şi toată lumea spune că suntem cel mai drăguţ cuplu’‘, a declarat tânăra, care a precizat că uneori i se adresează bărbatului cu apelativul ”tată”.

sursa: gandul.info

Profesoară sexy, acuzată că a violat 3 elevi

Putin ameninţă: Distrug America în 30 de minute

Un asteroid va trece pe lângă Pământ în această noapte

Francul elveţian a scăzut, dar rămîne peste euro