ADVERTISEMENT
News

Relații intime doar cu mască de protecție? Cine face recomandarea bizară pentru cupluri

Autor: Flaviu Popa | 03.09.2020 | 16:25
Relații intime doar cu mască de protecție? Cine face recomandarea bizară pentru cupluri
Experții cred că ar trebui să purtăm mască în pat. Foto: Pixabay

Canadienii vin cu o propunere bizară acelor persoane care speră să scape de infectarea cu Covid-19, însă nu vor să renunțe la plăcerile trupești.

ADVERTISEMENT

Concret, directorul agenției de sănătate publică din Canada, Theresa Tam, le recomandă oamenilor să poarte masca în timpul actului sexual.

Mai mult, săruturile ar trebui interzise între iubiți, pentru a evita orice risc de infectare cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Oamenii ar trebui să poarte mască atunci când fac sex, avertizează specialiștii canadieni

Medicul Theresa Tam a anunțat că există șanse minime ca boala să se transmită pe cale sexuală, însă relațiile intime pot infecta persoana iubită, sau cunoscută în urmă cu câteva ore, dacă implică săruturi.

Precum alte activități din timpul COVID-19 care implică apropierea fizică, există unele lucruri pe care le puteți face pentru a diminua riscul infectării și răspândirii virusului.

ADVERTISEMENT

Săriți peste sărutat, evitați apropierea față în față, purtați o mască care acoperă gura și nasul și monitorizați-vă pe dumneavoastră și partenerul pentru simptome înaintea oricărei activități sexuale”, a explicat medicul, potrivit Digi 24.

Mai mult, Thresa Tam le recomandă oamenilor să „întrețină” relații sexuale doar cu „propria persoană”, în condițiile în care masturbarea nu poate să ne îmbolnăvească cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Cea mai puțin riscantă activitate sexuală în timpul COVID-19 implică doar propria persoană”, a transmis expertul. Mai mult, experții recomandă ca oamenii să evite aventurile și sexul cu necunoscuți, cel puțin până când un vaccin anti-Covid va fi descoperit. Mai mult, specialiștii recomandă poziții sexuale care nu implică ca partenerii să stea față în față, oricât de ridicol ar suna.

Canadienii, sau oamenii în general, nu ar trebui să renunțe la sănătatea sexuală, însă ar trebui să fie „găsite metode prin care să se bucure de intimitate fizică în timp ce păstrează progresul pe care toți l-am făcut în controlul Covid-19”.

ADVERTISEMENT

Canada avea 129.705 de cazuri confirmate cu Covid-19 până în 3 septembrie, în timp ce numărul deceselor a urcat la 9.171, conform datelor oficiale prezentate de autorități.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!