Life

Scandal la Survivor România. Soția lui Relu Pănescu, în lacrimi: „Îi vedeam foamea din ochi”

Cerasela a recunoscut că a suferit mult atunci când a văzut că Războinicii nu i-au trimis lui Relu Pănescu mâncare pe Insula Exilului, iar CRBL a împărțit mâncarea cu acesta.
22.02.2022 | 16:59
Scandal la Survivor Romania Sotia lui Relu Panescu in lacrimi Ii vedeam foamea din ochi
Cerasela nu și-a putut stăpâni lacrimile. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Relu Pănescu, de la Survivor România 2022, a izbucnit în lacrimi atunci când a revăzut imaginile în care partenerul său de viață, aflat pe Insula Exilului, nu a primit mâncare de la colegii săi de echipă.

Cerasela nu înțelege cum Războinicii au putut să-l lase fără hrană pe Relu și nu consideră plauzibil motivul pe care aceștia l-au invocat.

ADVERTISEMENT

Soția lui Relu Penescu, în lacrimi, după ce Războinicul a fost lăsat fără mâncare pe Insula Exilului

Cerasela Pănescu nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut din nou imaginile cu suferința bărbatului iubit. Femeia a plâns și atunci când a urmărit emisiunea.

A fost impresionată de gestul lui CRBL, acela de a împărți mâncarea cu Războinicul Relu, și, mai ales, de pofta cu care soțul său a consumat hrana primită de la cel care trebuia să-i fie rival.

ADVERTISEMENT

Cerasela: „Îi vedeam foamea din ochi”

„Vă spun când mi-au dat lacrimile. A fost când a venit mâncarea lui CRBL și a împărțit-o. Gestul cum i-a întins mâncarea să se servească singur… Îi vedeam foamea din ochi. 

El este o persoană care vorbește foarte mult și probabil că deranjează. M-a durut foarte tare când vedeam că savura mâncarea din priviri.

ADVERTISEMENT

Trist că colegii lui nu s-au gândit deloc, deloc la el.”,  a declarat Cerasela Pănescu.

Cu toate că Relu le-a spus în consiliu colegilor săi cât de dezamăgit a fost de atitudinea lui, soția Războinicului este de părere că el va lupta, în continuare, alături de echipă, atunci când se va întoarce din exil.

„Probabil ei își vor cere iertare, sunt convinsă. Relu este o persoană care iartă. Din promo-ul de azi am văzut că este gutuia goală. Mi se pare prea mult.

ADVERTISEMENT

Îl aștept acasă. Mi-e dor de el. Fetița mea se uită cu mine la emisiune, în fiecare dimineață se trezește cu gândul la el. Îl iubesc enorm de mult și să-l țină Dumnezeu puternic.

Când va veni acasă nu va mai alege legumele din ciorbă.”,  a adăugat soția Războinicului.

În ediția de ieri a emisiunii „La Măruță”, soția concurentului Survivor România 2021 declara că nu se așteaptă ca Războinicii să-l lase pe Relu fără mâncare și că este convinsă că e vorba doar despre o neînțelegere.

 

ADVERTISEMENT