Life

Relu Pănescu, ironizat de fani pentru participarea la Survivor România 2022: ”Chemați-l și pe Viorel Lis”

Relu Pănescu de la Survivor România 2022 este în centrul unor comentarii acide pe rețelele de socializare, fanii legându-se foarte mult de vârsta acestuia.
16.01.2022 | 10:33
Relu Panescu ironizat de fani pentru participarea la Survivor Romania 2022 Chematil si pe Viorel Lis
Relu Pănescu, luat la mișto de internauți. Ce cred oamenii despre concurentul de la Survivor România 2022. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Războinicul din Republica Dominicană a fost ironizat de fani pentru participarea la reality show-ul de la Pro TV. Bărbatul este cel mai în vârstă din jungla dominicană.

Concurentul de la Pro TV nu este văzut ca un avantaj pentru echipa din care face parte, asta pentru că are deja 50 de ani, oamenii fiind de părere că nu va rezista prea mult în competiție.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, internauții susțin că Relu Pănescu are toate șansele să plece primul de la Survivor România 2022 pentru că nu are deloc legătură cu emisiunea.

Relu Pănescu, luat la mișto de internauți. Ce cred oamenii despre concurentul de la Survivor România 2022

În plus, oamenii sunt de părere că Războinicul Relu Pănescu face notă discordantă în peisajul din Republica Dominicană, internauții băgându-l în discuție și pe Viorel Lis.

ADVERTISEMENT

„Zbor ușor către România”, „Un alt Oltin Hurezeanu”, „Asta așa ca înainte de pensionare, chemati-l și pe Vio Lis să fie tacâmul complet”.

„Na, las că face și el niște poze și merge înapoi la nepoți”, „Am auzit că după ce îl trimite pe el acasă, pleacă Iliescă în locul lui”, „Mai bine stătea liniștit acasă, să aștepte poștașu cu pensia”. 

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să par superficială și să judec lumea după aparențe, dar omul ăsta nu văd ce legătură are cu emisiunea? Nu cred că rezistă mai mult de două săptămâni”, sunt o parte dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Majoritatea internauților sunt revoltați de selecțiile făcute de reality show-ul Survivor România 2022. Criticile la adresa lui Relu Pănescu au curs șiruri în social media.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, sunt și oameni care sunt conștienți că producătorii de la Pro TV nu au ales numai concurenți tineri, în sezonul trecut fiind chemat Cătălin Moroșanu, care are 37 de ani.

Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum se descurcă Războinicul și cum se adaptează condițiilor din jungla dominicană. Emisiunea începe duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00.

La fel ca sezonul trecut show-ul este moderat de Daniel Pavel, prezentatorul care se implică foarte mult și este de partea participanților de fiecare dată.

ADVERTISEMENT