Life

Relu Pănescu, pace amară cu Războinicii de la Survivor România. Mihaela Stan l-a luat prin surprindere cu atacul ei

Relu Pănescu le-a întins o mână colegilor săi de la Survivor România, după ce a fost trimis pentru a treia oară în exil, însă lovitura pe care a primit-o de data asta a fost de la Mihaela Stan.
22.03.2022 | 00:10
Relu Panescu pace amara cu Razboinicii de la Survivor Romania Mihaela Stan la luat prin surprindere cu atacul ei
ADVERTISEMENT

Relu Pănescu este concurentul pe care Războinicii de la Survivor România l-au trimis de cele mai multe ori în exil. Concurentul a fost scos din camp de două ori de Ionuț Popa, știut fiind faptul că a existat de la început o rivalitate între cei doi, care a ieșit la iveală după aproximativ o lună.

Relu Pănescu și Mihaela Stan de la Survivor România, schimb neașteptat de replici

Surpriza de care s-a lovit Relu a fost Mihaela Stan. Veteranul tribului albastru nu a înțeles absolut deloc nominalizarea acesteia. Cea mai nouă membră a echipei Războinicilor a spus în seara consiliului din 20 martie 2022 că l-a trimis pe Relu în exil deoarece a mai fost acolo și este deja obișnuit.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Relu a venit în consiliul de nominalizări de marți spunând că el este dispus cadă la pace cu echipa sa, însă a vrut să știe adevăratul motiv pentru care Mihaela l-a trimis în exil, pentru a treia oară.

„Vreau să îngropăm securea războiului. Să luăm în considerare că sunt în exil. Mi-ar plăcea să găsim acea oportunitate de a nu ajunge mereu aceleași persoane în exil, adică eu și Doru”, a spus Relu Pănescu la începutul consiliului.

ADVERTISEMENT

Când i-a venit rândul să vorbească, Mihaela l-a atacat fără milă pe Relu Pănescu, deși nu a reușit să îl cunoască foarte bine. Bruneta l-a luat peste picior pe acesta. I-a spus că ar trebui să se gândească de ce a fost trimis de trei ori în exil.

„Problema nu cred că este la noi. Este la el”

„Nu am un răspuns pentru Relu. I-am explicat când l-am trimis în exil de ce am făcut asta. O să-i mai explic atunci când se întoarce în camp, dacă mă mai întreabă fără număr, așa. Dacă s-a dus a treia oară în exil, problema nu cred că este la noi. Este la el. 

ADVERTISEMENT

Când ajungi de trei ori în exil trebuie să-ți pui o întrebare. Poate să stea să se gândească, pentru că are timp”, a spus Mihaela Stan, lăsându-l pe Relu cu gura căscată. Acesta nu a reușit să înțeleagă de unde înverșunarea tinerei față de el, mai ales că este recent intrată în concurs și nici nu a apucat să petreacă prea mult timp cu echipa.