Sport

Pep Guardiola, mesaj special pentru Erling Haaland. Norvegianul a fost din nou decisiv pentru City: „Arată cât de fericit e”

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre golul extrem de important reușit de Eling Haaland și modul în care reușește să gestioneze presiunea.
12.03.2023 | 12:28
Pep Guardiola mesaj special pentru Erling Haaland Norvegianul a fost din nou decisiv pentru City Arata cat de fericit e
33 de goluri în 34 de meciuri a reușit Erling Haaland la Manchester City în acest sezon. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Erling Haaland a marcat golul victoriei pentru Manchester City în meciul cu Crystal Palace câștigat cu scorul de 1-0. Pep Guardiola a vorbit despre reușita starului norvegian.

Pep Guardiola a remarcat ceva extraordinar la Erling Haaland: „Arată cât de fericit este la Manchester City”

Mașina de goluri a lui Manchester City a reușit să înscrie de la unsprezece metri în minutul 78 al meciului de la Crystal Palace, iar Guardiola a declarat la final: „Felul în care sărbătorește golurile sale și ale colegilor arată cât de fericit este la Manchester City.

ADVERTISEMENT

Suntem alături de el. Are o personalitate grozavă. Deși este tânăr, a luat mingea în ciuda presiunii și a executat cu hotărâre. A fost grozav!”, a mai spus antrenorul „cetățenilor”.

Erling Haaland e golgheterul Premier League. Atacantul a reușit 27 de goluri în 25 de meciuri, precum și cinci pase decisive. Norvegianul mai are cinci goluri în cinci meciuri în Liga Campionilor și unul în Cupa Ligii. În total, 33 de goluri în 34 de meciuri, o medie de aproape un gol pe meci.

ADVERTISEMENT

Rafaela Pimenta, agenta lui Erling Haaland a dezvăluit de ce norvegianul a ales Manchester City

Rafaela Pimenta, impresara lui Erling Haaland, e sigură că a contat enorm că novergianul a dorit să calce pe urmele tatălui său, care a jucat pentru City: „Erling a mers la City și ar trebui să-l întrebați pe el asta, dar părerea mea este că e datorită trecutului pe care îl are familia lui cu acest club. Sunt fotografii cu Erling de când era copil și era îmbrăcat în tricoul lui City”.

Antrenorul Pep Guardiola a avut însă de asemenea un rol extrem de important: „Așa că mi se pare natural ca el să vrea să experimenteze ceea ce a experimentat tatăl lui. Și desigur, mai important decât asta, a contat și faptul că el a vrut foarte mult să lucreze cu Guardiola”.

ADVERTISEMENT

Manchester City continuă cursa de urmărire a celor de la Arsenal. Echipa lui Erling Haaland și Pep Guardiola e pe locul doi în clasament, la două puncte de londonezi, care mai au însă de jucat cu Fulham.


  • Cota MAXBET pentru Manchester United: 1,36 este cota pentru „1 solist” la meciul Manchester United – Southampton

ADVERTISEMENT