Sport

Remarcații lui Gigi Becali după FCSB – Gaz Metan: „Nu știu cum CFR a renunțat la jucătorul ăsta!”

FCSB s-a impus în fața celor de la Gaz Metan, 2-1, în etapa 4 din Liga 1. Iar Gigi Becali a remarcat evoluțiile mai multor jucători ai echipei sale.
09.08.2021 | 13:26
Remarcatii lui Gigi Becali dupa FCSB  Gaz Metan Nu stiu cum CFR a renuntat la jucatorul asta
ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, au marcat Florin Tănase și Octavian Popescu, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost înscris de Patricio Matricardi.

În urma victoriei cu Gaz Metan, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu opt puncte obținute.

Remarcații lui Gigi Becali după FCSB – Gaz Metan

Printre jucătorii care i-au atras atenția, în mod pozitiv, lui Gigi Becali s-au numărat Paulo Vinicius, Ivan Mamut și Sorin Șerban.

ADVERTISEMENT

La polul opus se află Olimpiu Moruțan, pe care patronul FCSB-ului l-a criticat dur.

„Moruțan, la 18 ani, era mai bun decât acuma. Dacă cineva îmi spunea «ți-l dau gratis», eu nu-l luam. A pierdut mingile. Niște chestiuni care mă lasă mască.

Andrei Vlad ori pleca, ori, dacă nu, trebuie să fie titular. Am să-i zic personal că vreau să riște mai mult, chiar dacă greșește, nu mă deranjează. El poate are emoții să nu greșească.

ADVERTISEMENT

Eu credeam că dă cu capul Crețu. nu conteaza asta, eu cred că a fost o întâmplare. De Mamut sunt mulțumit, adică eu nu vreau un atacant ca Benzema. Sunt conștient, dar vreau măcar cum a făcut Mamut. Când a venit mingea la el, omul n-a pierdut-o, nu s-a încurcat. Mamut este genul de atacant pe care îl vreau eu, dar nu este bine pregătit, a fost plecat. schimbarea a fost făcută pentru că Mediaș nu era o echipă care să refuze jocul.

Uite Șerban, domne nimeni nu-l vrea. eu l-am văzut într-un meci și mi-a plăcut mie că driblează fundașii centrali, urcă, e dezinvolt. Și mi s-a zis că nu apără bine, păi ce? Are 20 de ani. Și am zis că gata, joacă Șerban.

ADVERTISEMENT

Vinicius m-a încântat, dezinvolt, foarte calm, frumos. Dă siguranță echipei, nu se hazardează. eu nu știu cum CFR a renunțat la jucătorul ăsta. Eu l-am vrut de când a plecat de la ei, dar el nu a vrut. Tot timpul am fost cu gândul la el. A zis că vine că are nu știu ce revanșă. Se vede că e prea bărbat, prea puternic.

Tavi Popescu trebuie să fie titlular, să fie bărbat. Eu l-am lăsat un meci să se odihnească și a intrat din postura de rezervă. Dar acum îl bag titular, penru că e un jucător pe care vreau bani mulți.

ADVERTISEMENT

O să vină și Miron și părerea mea e că va avea mare siguranță, o să vedeți.

Eu sunt bucuros că a revenit și Coman. Nu mă așteptam să fie atât de bine. Coman a revenit după atâta timp foarte bine, sunt mulțumit de el”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,07 este cota pentru “victorie FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT