Sport

Remiza cu Rapid l-a dus pe Hagi cu gândul la eșecurile din Conference League: ”Trebuie să schimbăm ceva”

Farul a remizat cu Rapid, dar Gică Hagi a fost marcat de eșecurile echipelor românești în Conference League.
31.07.2021 | 00:10
Remiza cu Rapid la dus pe Hagi cu gandul la esecurile din Conference League Trebuie sa schimbam ceva
ADVERTISEMENT

Constănțenii au scos un 0-0 pe Arena Națională în duelul cu giuleștenii și ambele formații rămân neînvinse și fără gol primit după trei etape disputate în Liga 1.

Prima ediţie din Conference League va rămâne ca o pagină neagră în istoria fotbalului românesc, FCSB, U Craiova și Sepsi OSK părăsind competiția încă din turul 2 preliminar.

ADVERTISEMENT

Analiză practică a lui Gică Hagi după eșecurile din Conference League

La finalul partidei cu Rapid, Gică Hagi a vorbit despre eșecurile rușinoase înregistrate de formațiile românești în Conference League și crede că este nevoie de un proiect la nivel național.

”Am suferit cu toții după meciurile europene, dar asta e realitatea. Trebuie să schimbăm ceva pentru că nu e bine. Au avut și ghinion, dar trebuie să reflectăm ce vom face în următorii 10 ani. Trebuie să fie un proiect național la nivelul cel mai înalt.

ADVERTISEMENT

Echipele de club care ne reprezintă în Europa trebuie să ajungă cât mai sus, trebuie să avem meciuri internaționale pentru a crește jucători care să ajute echipa națională. Românul e talentat, rămâne să ne organizăm la nivel de conducere”, a declarat Hagi la Digi Sport.

Hagi explică de ce Farul nu a marcat

”Regele” s-a arătat mulțumit de remiza scoasă de Farul cu Rapid și crede că doar faptul că jucătorii săi nu au încă un ritm de joc ridicat a făcut să nu reușească să marcheze.

ADVERTISEMENT

”Un meci frumos, chiar dacă nu s-a marcat. Cred că publicul s-a bucurat de fotbal. Fiecare echipă a avut ocazii și putea marca. Le mulțumesc celor de la Rapid pentru gestul făcut la începutul meciului.

Mici detalii au făcut să nu marcăm, n-a intrat mingea în poartă. Încă suntem la început de drum, ne lipsește forma. Îi folosim pe cei cu experiență și în spatele lor producem. Stăm bine din punct de vedere al lotului, rămâne să muncim împreună. Suntem încă în construcție, vrem să jucăm fotbal cu personalitate și să dictăm ritmul jocului”, a încheiat Hagi.

ADVERTISEMENT

Iosif, mulțumit de egalul cu Farul

Gică Hagi a fost omagiat de rapidiști înainte de startul partidei, primind un buchet urioaș de trandafiri și un tricoul vișiniu cu numărul 10.

La finalul partidei Rapid – Farul 0-0, antrenorul Mihai Iosif s-a arătat încântat de startul de sezon pe care îl are formația sa, care este lider în Casa Pariurilor Liga 1 după desfășurarea a trei etape.

”Meci echilibrat, cu un rezultat corect, au fost ocazii de ambele porţi, nici noi, nici ei nu am primit gol de trei etape. A fost spectacol un deosebit în tribune. Nu se aştepta nimeni să avem un asemenea start, dar vrem să vorbim mai puţin şi să facem lucrurile cât putem de bine”, a spus tehnicianul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT