Fotbal international

Super revenirea Arabiei Saudite cu Argentina l-a îmbogățit pe un parior. A luat 14.500 de lei din drama lui Leo Messi

Arabia Saudită a învins Argentina și a oferit prima mare surpriză de la Cupa Mondială, iar de acest succes neașteptat a profitat un parior super inspirat.
25.11.2022 | 17:40
Super revenirea Arabiei Saudite cu Argentina la imbogatit pe un parior A luat 14500 de lei din drama lui Leo Messi
Arabia Saudită a învins Argentina și a oferit prima mare surpriză de la Cupa Mondială, iar de acest succes neașteptat a profitat un parior inspirat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Suprizele se țin lanț la Mondialul din Qatar, dar pariorii super inspirați profită de ele. La fel ca și cel care a dat lovitura la partida Franța – Australia, un jucător a mizat pe o singură întâlnire de la Cupa Mondială.

Un parior a dat lovitura cu meciul Arabia Saudită – Argentina

Un parior ales să mizeze pe victoria neașteptată a Arabiei Saudite în fața Argentinei. Inspirație maximă sau nebunie? Oricum ar fi, momentul este unul senzațional, mai ales că fericitul câștigător a pus mâna pe 14.500 de lei.

ADVERTISEMENT

Totul a fost posibil pentru că omul nostru a beneficiat de Super Cota de 29,00 oferită de Superbet. Pentru biletele Big Win este important să profiți și de numeroasele bonusuri oferite cu generozitate de Superbet.

La fel de adevărat este faptul că pentru a ajunge la un câștig atât de mare, pariorul a ales să mizeze nu mai puțin de 500 de lei. O sumă frumușică pusă la bătaie, iar acest lucru arată clar că omul a știut bine ce face și nu a fost doar o alegere la ”plesneală”.

ADVERTISEMENT

A tremurat puțin după o primă repriză în care argentinienii au dominat autoritar și au marcat prin Leo Messi din penalty, însă discursul ținut de francezul Herve Renard, selecționerul Arabiei Saudite, la pauză a schimbat totul meciul.

Argentina, duel încins cu Mexic

Saudiții au revenit mult mai montați de la cabine și în doar 5 minute au semnat o ”remontada” istorică, una dintre cele mai neașteptate din istoria Cupei Mondiale. Al Shehri și Al Dawsari au fost eroii care i-au băgat banii în buzunar pariorului nostru, alături de super bonusurile oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT

Arabia Saudită Argentina parior

Pentru Argentina situația a devenit mult mai delicată, mai ales că Arabia Saudită era considerată cea mai accesibilă formație din grupă. Urmează un duel cu marea rivală Mexic, iar orice pas greșit ar putea însemna plecarea acasă a superstarului Leo Messi.

Va fi o întâlnire cu ”cuțitele pe masă” în care mexicanii vor să profite de momentul de degringoladă din lotul sud-americanilor. Și pentru această partidă, oferta de pariuri este impresionantă, iar bonusurile puse la bătaie de Superbet nu sunt de neglijat.

ADVERTISEMENT

Argentina ar fi eliminată dacă pierde meciul cu Mexic, iar Arabia Saudită obţine cel puţin un punct în partida cu Polonia. Argentina ar avea 0 puncte şi un singur meci la dispoziţie. În cazul unei remize cu Mexic, “pumele” ar mai păstra doar şanse teoretice la calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT