Sport

Remontada cu repetiție! FC U Craiova, egalată din nou dramatic de FC Voluntari, deși a avut un avans de trei goluri în minutul 77!

FC U Craiova 1948 a fost egalată din nou dramatic de FC Voluntari. Ilfovenii au înscris la ultima fază în poarta lui Gurău în partida din barajul pentru Conference League.
26.05.2023 | 22:09
Remontada cu repetitie FC U Craiova egalata din nou dramatic de FC Voluntari desi a avut un avans de trei goluri in minutul 77
FC U Craiova 1948 a fost egalată de FC Voluntari după ce a condus cu 3-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a avut în mână calificarea în „finala” barajului pentru Conference League. Echipa antrenată de Nicolo Napoli a condus cu 3-0, însă FC Voluntari a revenit incredibil în repriza secundă. Echipa lui Liviu Ciobotariu a înscris de trei ori, ultima oară în minutul 90+7, și a trimis partida în prelungiri.

Remontada cu repetiție! FC U Craiova, egalată din nou dramatic de FC Voluntari, deși a avut un avans de trei goluri în minutul 77

FC U Craiova 1948 părea să se îndreaptă spre o victorie categorică cu FC Voluntari în barajul din play-out pentru Conference League. Aurelian Chițu, cu o „dublă”, și William Baeten, au profitat de erorile adversarilor și au perforat poarta lui Mihai Popa.

ADVERTISEMENT

Totuși, ilfovenii au turat motoarele în finalul partidei și au înscris de trei ori în 19 minute ale jocului. Naser Aliji a marcat primul gol al celor de la FC Voluntari în minutul 78. Cinci minute mai târziu, fundașul albanez a fost eliminat de Horațiu Feșnic pentru cumul de cartonașe galbene.

Sigurjonsson, în minutul 85 din penalty și Dumiter, în minutul 90+7 au marcat și au trimis partida în prelungiri. „Remontada” celor de la FC Voluntari vine la doar ceva mai mult de o lună după ce ilfovenii au reușit să revină de la 0-2 și 1-3 în favoarea oltenilor pe „Ion Oblemenco” în disputa din play-out. Partida a avut loc pe 14 aprilie și s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a înscris după trei erori în apărarea lui FC Voluntari

FC U Craiova 1948 a deschis scorul în minutul 36 prin Aurelian Chițu. Atacantul oltenilor a profitat de neînțelegerea dintre Mihai Popa și Patricio Matricardi. Aurelian Chițu a fost lansat excelent de către Juan Bauza, iar portarul lui FC Voluntari a ieșit în speranța că îl va bloca pe adversar.

Totuși, pe fir a intrat și Matricardi care a încercat să degajeze direct în afara terenului, doar că a lovit greșit balonul, care a ajuns accidental la piciorul atacantului din Bănie. Aurelian Chițu s-a trezit cu mingea la picior și a înscris cu lejeritate în poarta goală.

ADVERTISEMENT

Golul al doilea a fost înscris de olteni după o nouă eroare în apărarea lui FC Voluntari. Belgianul William Baeten a șutat din afara careului, însă execuția a fost una slabă. Totuși, pe fondul neatenției portarului Mihai Popa, balonul a intrat în poartă. Trei minute mai târziu, Matricardi a respins greșit o minge, iar Aurelian Chițu l-a „taxat” din nou.

Învingătoarea din meciul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari va juca barajul cu CFR Cluj sau Universitatea Craiova

FC U Craiova 1948 și FC Voluntari se luptă în barajul din play-out pentru Conference League. Datorită clasamentului superior în play-out, oltenii și-au câștigat șansa de a juca pe teren propriul singura manșă a barajului împotriva ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea partidei din Bănie va juca în „finala” barajului pentru Conference League cu locul 3 din play-off. Înaintea ultimei etape a sezonului, CFR Cluj ocupă poziția a 3-a, cu 42 de puncte, cu două mai multe decât Universitatea Craiova.

Oltenii joacă pe teren propriu cu Sepsi în etapa cu numărul 10 din play-off, în timp ce CFR Cluj primește vizita campioanei Farul în Gruia.

ADVERTISEMENT