Sport

Remontada lui Benzema! PSG trăieşte un nou coşmar în Spania după 1-6 cu Barcelona

Karim Benzema a marcat un hattrick în 17 minute şi Real Madrid elimină PSG. Parizienii trăiesc un nou coşmar în Spania după coşmarul din 2017 când au pierdut cu 1-6 în faţa Barcelonei.
10.03.2022 | 00:20
Remontada lui Benzema PSG traieste un nou cosmar in Spania dupa 16 cu Barcelona
Karim Benzema, autor al unui hattrick cu PSG
ADVERTISEMENT

Real Madrid a avut o revenire fantastică în faţa celor de la PSG şi a câştigat cu 3-1 returul de pe Santiago Bernabeu. “Galacticii” au fost dominaţi în trei dintre cele patru reprize ale “dublei”, însă Karim Benzema a fost monstruos în meciul retur.

Remontada lui Benzema! PSG trăieşte un nou coşmar în Spania după 1-6 cu Barcelona

Atacantul francez a marcat un hattrick între minutele 61 şi 78, reuşind să califice Realul în sferturile de finală. Până atunci, PSG a fost stăpână pe joc şi Kylian Mbappe a fost strălucitor, reuşind să marcheze ambele goluri ale parizienilor.

ADVERTISEMENT

Însă, echipa lui Pochettino s-a dezintegrat după gafa lui Donnarumma de la primul gol. A urmat apoi o pasă excelentă a lui Modric, care l-a lăsat pe Benzema singur cu portarul, iar francezul nu a mai iertat.

Benzema, hattrick fabulos!

PSG a intrat în vrie şi imediat după repunerea de la centru, Benzema a marcat golul de 3-1 după o greşeală a apărării pariziene. Echipa lui Pochettino nu a mai avut replică şi a mai pus o singură dată în pericol poarta adversă, la o lovitură liberă a lui Messi.

ADVERTISEMENT

Parizienii retrăiesc coşmarul de pe 8 martie 2017, tot pe tărâm spaniol. În faza optimilor din Liga Campionilor, PSG câştiga turul cu Barcelona, scor 4-0. Echipa antrenată atunci de Unai Emery era mare favorită la calificare.

PSG retrăiesc coşmarul din 2017! Barcelona i-a eliminat după 6-1 în retur

Numai că, Barcelona reuşea imposibilul în retur. La ultima fază, catalanii au reuşit să marcheze şi golul de 6-1, care califica echipa în faza sferturilor de finală. Avea să fie cea mai spectaculoasă recuperare din istoria Champions League.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Chiar dacă de această dată diferenţa de scor nu a fost atât de mare, căderea PSG-ului a fost una uluitoare. Parizienii au controlat întreaga primă manşă plus prima repriză de pe Santiago Bernabeu.

Mbappe a marcat cele două goluri ale parizienilor

Kylian Mbappe a marcat în ultimul minut din tur şi în prima repriză a returului. Calificarea era securizată, mai ales că atacantul lui PSG a mai avut două goluri anulate pentru offside în retur. Însă, din minutul 61, Real Madrid a reuşit o remontada fantastică.

ADVERTISEMENT

Leo Messi s-a întors pe Santiago Bernabeu din postură de adversar, însă argentinianul a avut o evoluţie ştearsă. PSG nu a putut reacţiona după hattrick-ul lui Benzema şi Real Madrid este echipa care se califică în sferturi.

  • 34 de ani are Karim Benzema
  • 6-1 a fost scorul returului Barcelona – PSG, după 0-4 în tur

 

ADVERTISEMENT