News

Remus Boroiu a spus adevărul despre relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Ce s-a întâmplat, de fapt, la Ferma

04.04.2019 | 16:21
Remus Boroiu a spus adevarul despre relatia dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama Ce sa intamplat de fapt la Ferma
ADVERTISEMENT

Remus Boroiu, invitat la emisiunea Vorbește Lumea, a vorbit despre relația controversată dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Fostul concurent de la Ferma a vorbit și despre starea sa de sănătate precară, dar și despre cel care l-a ales la duel, cu toate că era vizibil afectat de lupta cu Florin Pastramă, cea care l-a adus în stadiul în care să se miște greu și să nu-și mai poată îndoi piciorul. Acum, aflat acasă, se recuperează.

Remus Boroiu, despre relația Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă

“Ce să spun…Pastramă este cel ma potrivit bărbat din casă pentru Brigitte și viceversa. Cred că ea a găsit ceva mai profund în Pastramă, cu toate că el nu e sigur de asta. Ei cresc într-o zi cât alții într-un an. Patramă își schimbă părul, dar năravul ba. El a jurat multe în casă, n-aș pune bază pe asta”, a mărturisit Remus Boroiu, cel care a părăsit anterior competiția în  duelul cu Kamara.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Remus Boroiu a povestit despre experiența totală căpătată în Ferma și despre planurile de viitor ale acestuia. “Revenirea acasă a fost plăcută și dureroasă, mi-aș fi dorit să mai stau. Dacă atât a fost să fie pentru mine, asta e. Dacă prietenii mei, Diana și Marius mai sunt încă acolo, vreau să trăiesc experiența prin ei până la final.”

Remus Boroiu, despre relația dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt
Remus Boroiu, despre relația dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt

Remus Broiu: “M-a surprins alegerea lui Kamara”

” Nu a fost niciodată verdictul că osul este rupt. Este o diferență dintre a avea o fractură de os și un ligament încrucișat rupt. Nu mai ești apt. Am avut noroc și doar 50% s-au deteriorat, așa că se vor reface de la sine. Mi-au spus că trebuie să stau 2 săptămâni. M-a surprins alegerea lui Kamara pentru că a spus înainte că nu va face asta. I-am spus de atunci că nu m-am supărat, dar mă așteptam la probe care să nu solicite atât de mult genunchiul. “

ADVERTISEMENT