News

Remus Boroiu, eliminat de la Ferma! Scandal la Pro TV: “Joacă teatru şi mă enervează”

29.03.2019 | 11:13
Remus Boroiu, eliminat de la Ferma! Scandal la Pro TV

Ediția de joi, 28 martie, a reality-show-ului Ferma a mai adus un duel, însă de această dată și cu mare scandal. Drept prim om care își riscă continuitatea în Fermă a fost Kamara, care l-a chemat în ring pe Remus Boroiu.

Remus Boroiu a fost eliminat de la Ferma

Cel din urmă, rănit deja la picior, alfându-se în repaus de mai multe zile, spre disperarea celorlalți competitori nevoiți să muncească și pentru el, instructorul de fitness a cedat în ring. Remus a plecat acasă cu dureri și mai mari decât înainte și cu ochii umflați de plâns.

La finalul bătăliei, cei doi au rămas întinși pe sol, cu lacrimi șiroaie pe oraji și multe gânduri spre ce va urma de acum încolo, lucru de care Moroșanu se îndoia, acesta considerând că suferința lor este doar un teatru ieftin care îl scoate din minți.

Remus Boroiu, eliminat de la Ferma! Scandal la Pro TV:
“Joacă teatru şi mă enervează”

”Remus joacă teatru și mă enervează”

„Joacă teatru şi mă enervează, nu-mi place. Remus a început să plângă pe acolo că s-a lovit iar la picior. Unde mai e onoarea de bărbat? E chestie de masculinitate. Pentru ceea ce a făcut nu pot să-l respec. Plus că s-a jucat mult teatru. El plângea pe acolo, Kamara mai avea puţin şi murea şi el. Bă fraţilor, m-am dus la Teatrul Bulandra? Trebuia să stea cineva la intrare şi să vândă bilete atunci. Nu-mi plac lucrurile astea forţate…”, a spus dezamăgir Moartea din Carpați.

Cel care i-a împărtăși părerea a fost controversatul Florin Pastramă, spunând, la rândul lui că: „Nu s-a rănit aşa tare cât spune el. A fost o strategie a lui să fie protejat, a stat trei săptămâni în casă, nu a făcut nimic. Nu mai poţi, te duci acasă, tu ce vrei? Să ajungi în finală şi să câştigi cu piciorul rupt?”.