Life

Remus, umilit de colegi la Survivor România 2023. Războinicii au privit ca la spectacol scena de la Consiliul de Eliminare

Remus Boroiu a fost umilit de colegi în cadrul Consiliului de Eliminare, la Survivor România 2023. DOC i-a reproșat mai multe lucruri.
09.02.2023 | 00:30
Remus umilit de colegi la Survivor Romania 2023 Razboinicii au privit ca la spectacol scena de la Consiliul de Eliminare
Remus Boroiu, scandal cu colegii, la Survivor România 2023. Sursa foto: Capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Remus Boroiu a fost pus la zid de colegii săi, în ediția de miercuri seară Survivor România 2023. Sportivul a avut un scandal cu coechipierii săi în cadrul Consiliului de Eliminare, iar Războinicii s-au amuzat pe seama spectacolului.

Remus, umilit de colegi la Survivor România 2023. Ce i-a reproșat DOC

În cadrul Consiliului de Eliminare, în tribul Faimoșilor a izbucnit un adevărat scandal. Remus Boroiu s-a plâns că cei din echipă consideră că se dă accidentat prea ușor și că se răsfață, iar DOC a răbufnit la adresa lui.

ADVERTISEMENT

Remus Boroiu susține că nu a spus niciodată că cei din echipa sa nu au grijă de el. “Am spus doar că ei nu cred că aș avea nevoie de îngrijiri, asta am spus, dar nu că eu cer atenția lor”, a spus sportivul în consiliu.

Cântărețul i-a spus coechipierului său să se maturizeze și să nu se mai comporte în acest fel, ci să joace și să aducă puncte pentru echipă, așa cum ar trebui.

ADVERTISEMENT

“Eu nu înțeleg cum iar s-a ajuns la asta? Băi, Remus, am vorbit acum 2 zile să nu mai ai discursuri din astea și c***** din astea! Ești nebun la cap? Tu chiar nu vezi cât rău îți faci? (…)

A funcționat vreodată în viața ta să pui problema așa cu oamenii? Adică a venit cineva și te-a luat în brațe, în afară de maică-ta? Suntem oameni, avem 40 de ani, avem copii acasă! (…) Ne spui că n-avem grijă de tine, că te doare umărul, treci peste!

ADVERTISEMENT

Ești ditamai omul! Te roagă fratele tău: act like it! Poartă-te ca ditamai omul! De asta ești aici! Să joci și să aduci puncte! Ce vrei să mănânci cocos toată ziua?”, a spus DOC la Pro TV, în ediția de miercuri seară Survivor România.

Bianca Patrichi și-a exprimat și ea opinia în legătură cu acest subiect. “Singurul lucru pe care vreau să-l adaug, față de tot ce au spus colegii mei, este că nu poți să compari cu durerea ta de umăr pe care, sigur, o poți avea, dar poți face mișcări și flotări și așa mai departe, cu o mână ruptă”, a spus concurenta de la Faimoși.

ADVERTISEMENT

Războinicii s-au amuzat pe seama scandalului care a avut loc în Consiliul de Eliminare. Și unii dintre concurenții din tribul Faimoșilor au râs atunci când au auzit replicile acide pe care DOC i le-a adresat lui Remus Boroiu.

ADVERTISEMENT