Fotbal intern

Renato Kelic şi-a reziliat contractul cu U Craiova! Anunţul oficial al oltenilor. FANATIK confirmat

29.01.2020 | 16:31
Renato Kelic sia reziliat contractul cu U Craiova Anuntul oficial al oltenilor FANATIK confirmat
Renato Kelic şi-a reziliat contractul cu Craiova. Era la echipă din 2016. Foto: rpress
ADVERTISEMENT

Renato Kelic şi-a reziliat contractul cu Craiova! Fundaşul croat nu mersese nici în cantonamentul din Antalya cu echipa şi a ales să rămână acasă pentru a-şi rezolva problemele contractuale.

Kelic era la Craiova din 2016, atunci când fusese transferat pentru aproape 400 de mii de euro din Ungaria, de la Academia Puskas.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 29 ianuarie, ora 16:31 / U Craiova a anunţat că Renato Kelic şi-a reziliat contractul cu formaţia din Bănie, aşa cum FANATIK a anunţat marţi. “Reno Kelic a reziliat contractul cu Universitatea Craiova.

Cel poreclit de colegi „Doctorul” a fost alături de alb-albaștri din 2016, iar clubul nostru s-a bazat pe el ca pe unul dintre cei mai importanți jucători de la revenirea echipei în prima ligă a României. Îi mulțumim lui Renato pentru modul în care s-a dăruit și îi urăm mult succes în carieră!”, au anunţat oficialii clubului.

ADVERTISEMENT

Renato Kelic şi-a reziliat contractul cu Craiova. Jucase 14 meciuri în acest sezon pentru olteni

Renato Kelic şi-a reziliat marţi contractul pe care îl avea cu formaţia din Bănie şi a devenit jucător liber de contract. Fundaşul croat era unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul antrenat de Corneliu Papură, el venind la Craiova în 2016.

Oltenii au plătit 400 de mii de euro atunci celor de la Academia Puskas pentru a-l înregimenta pe stoperul croat.

ADVERTISEMENT

Kelic, 28 de ani, fusese titular indiscutabil în centrul defensivei alb albastre în primele trei sezoane. Şi în începutul anului competiţional 2019-2020 Kelic a fost în planurile lui Corneiu Papură, însă venirea lui Victor Piţurcă a schimbat acest lucru.

Kelic a prins doar opt meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon, iar acest lucru l-a determinat să ceară o despărţire amiabilă de olteni.

ADVERTISEMENT

Croatul nu efectuase nici vizita medicală alături de colegi, preferând să nu se prezinte la Craiova până când situaţia sa contractuală nu se rezolva.

110 partide disputase Kelic pentru Craiova în aceste patru sezoane în care a fost sub contract cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

Kelic, cotat pe site-ul de specialitate transfermarkt la 850 de mii de euro, semnase iniţial o înţelegere care se întindea pe încă un an şi jumătate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.85 este cota pentru ”sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT