Fotbal intern

Rene Hinojo și-a anunțat plecarea de la Dinamo: „Prea multe minciuni. Manageri obraznici”

05.12.2020 | 13:37
Rene Hinojo sia anuntat plecarea de la Dinamo Prea multe minciuni Manageri obraznici
ADVERTISEMENT

Rene Hinojo (36 de ani) pleacă și el de la Dinamo. Portarul spaniol li se alătură astfel conaționalilor săi, Borja Valle și Isma Lopez, care au părăsit deja gruparea din Ștefan cel Mare.

Goalkeeperul nu i-a menajat deloc pe conducătorii iberici de la Dinamo. Rene Hinojo a avut un mesaj dur pentru trioul Pablo Cortacero – Alex Couto – Rufo Collado.

ADVERTISEMENT

După Borja Valle, Isma Lopez și Rene Hinojo, un alt fotbalist sosit în acest sezon ar urma să se despartă de Dinamo. Este vorba despre fundașul venezuelean, Alexander Gonzalez.

Rene Hinojo pleacă de la Dinamo: „Prea multă suferință cu oamenii care au lucrat în jurul meu”

Rene Hinojo și-a luat adio pe Instagram de la fanii dinamoviști. Acesta a urmat exemplul dat de Borja Valle și Isma Lopez, care au procedat de aceeași manieră și care i-au dat „like” fostului coleg.

ADVERTISEMENT

„Azi se încheie experiența mea din București. Scurtă în timp, dar foarte lungă și intensă în experiențe. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambițios, cu scopul de a juca în competiții europene, dar totul s-a diluat odată cu trecerea zilelor, cu promisiuni (una după alta) care nu s-au materializat niciodată. Zi după zi… Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință cu oamenii care au lucrat în jurul meu. 

Totul are o limită, plec de la Dinamo București. Și, deși o fac fără resentimente față de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.r. Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că ‘gruparea nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști’. Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. 

ADVERTISEMENT

Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul de mulți ani. Nu plec deloc fericit, dar sunt mulțumit că am dat totul zilnic. 

De asemenea, pentru că am cunoscut un oraș care mi-a depășit cu mult toate așteptările, pentru că am întâlnit oameni care cu siguranță vor continua să mă însoțească pentru tot restul vieții și pentru că a am jucat la un club intens, pentru că atâta timp cât acea masă socială mare încă este acolo, Dinamo va continua să fie tot mai aproape de a fi din nou un mare nume în Europa. 

ADVERTISEMENT

Trebuie doar să îndepărteze balastul, care nu trebuie. Mulțumim fanilor, pentru ajutor, pentru încurajări și înțelegere. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România. Am jucat la Dinamo, am jucat în Ștefan cel Mare, am jucat pe Arena Națională din București! Mulțumesc, Doar Dinamo București”, este mesajul de la revedere al lui Rene Hinojo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de René Román (@reneroman1)

  • Rene Hinojo a bifat trei prezențe în tricoul lui Dinamo, două în campionat și una în Cupa României.
  • Trei goluri a încasat portarul spaniol în cele trei meciuri în care a apărat poarta roș-albilor.
ADVERTISEMENT