Fotbal intern

Renegatul Mirko Pigliacelli a salvat-o pe U Craiova în prima repriză a meciului cu Viitorul! A evitat eroic un gol ca şi făcut. VIDEO

09.02.2020 | 21:06
Renegatul Mirko Pigliacelli a salvato pe U Craiova in prima repriza a meciului cu Viitorul A evitat eroic un gol ca si facut VIDEO
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a avut o intervenție decisivă pentru Universitatea Craiova în finalul primei reprize a meciului cu Viitorul. Portarul italian a salvat in extremis o minge trimisă din careul mic de Rivaldinho și a păstrat remiza de pe tabelă.

Mirko Pigliacelli, decisiv pentru U Craiova

Mirko Pigliacelli a revenit în poarta Universității Craiova odată cu plecarea lui Victor Pițurcă de pe banca tehnică și evoluțiile sale reamintesc de portarul de la începutul sezonului.

ADVERTISEMENT

Italianul a putut fi învins doar din penalty de jucătorii celor de la Gaz Metan în primul meci din 2020, câștigat de olteni cu 3-1, iar în duelul cu Viitorul, Pigliacelli a luat un gol imparabil de la Gabi Iancu, dar a avut o intervenție decisivă în finalul primei reprize.

În minutul 43, Aurelian Chițu a profitat de breșele din apărarea Craiovei și l-a servit perfect pe Rivaldinho în fața porții, atacantul brazilian a trimis, din șase metri, spre poartă, însă Pigliacelli a reușit să salveze în ultimul moment și să oprească balonul să treacă linia porții (click AICI pentru VIDEO cu momentul).

ADVERTISEMENT

Doar cinci minute mai devreme, Pigliacelli a avut o altă intervenție salvatoare, reușind să respingă un șut trimis de același Rivaldinho din interiorul carelului, care a profitat de o eroare uriașă comisă de Stephane Acka și a scăpat singur spre poartă.

După evoluția remarcabilă din prima repriză a meciului cu Viitorul, fanii Craiovei, pe pagina oficială de Facebook a clubului, au evidențiat intervențiile decisive reușite de Pigliacelli:

ADVERTISEMENT
  • „Ce înseamnă să ai portar, ne-a salvat de trei goluri ca și făcute”
  • „Pițurcă, mai trimite-l pe Pigliacelli la echipa a doua, a scos trei goluri”
  • „Ce ne-am face fără portarul ăsta?”

Ultrașii au suspendat protestul față de Pigliacelli

Mirko Pigliacelli a avut un conflict cu ultrașii Craiovei la începutul acestui an, după ce fanii au condamnat atitudinea portarului, care a adus și la excluderea din lotul primei echipe în mandatul lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Totuși, după meciul cu Gaz Metan Mediaș, disputat pe „Ion Oblemenco”, Peluza Nord Craiova a anunțat că va stopa temporar protestul față de portar, pentru a nu afecta evoluțiile echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 3.35 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT