Cele mai citite

Video. Neymar, Mbappe şi Cavani, show în meciul de la Rennes

Vedetele lui Paris Saint-Germain, Neymar, Mbappe şi Cavani, au făcut spectacol în partida de la Rennes, din penultima etapă a turului din Ligue 1.
16.12.2017 | 14:29
Video. Neymar, Mbappe şi Cavani, show în meciul de la Rennes
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:55 / Cei trei oameni de atac au creat şi marcat toate golurile parizienilor în victoria cu 4-1 – vezi aici fazele importante. Imediat după golul marcat de Cavani, doi fani parizieni îmbrăcaţi în costume din Ţestoasele Ninja au pătruns pe teren pentru a se bucura alături de favoriţi. După această victorie, trupa lui Unai Emery are nouă puncte avans faţă de următoarea clasată AS Monaco.


Rennes – PSG LIVE STREAM Ligue 1. Parizienii nu îşi fac probleme în privinţa câştigării titlului în Ligue 1, pentru că istoria de anul trecut cu marea surpriză Monaco nu mai este posibilă. Monegascii au pierdut foarte mulţi jucători importanţi, pe care i-au vândut în vară şi nu mai au nici măcar jumătate din forţa de atunci. Lyon şi Marseille sunt departe de a emite vreo pretenţie, motiv pentru care multe case de pariuri din Europa şi toate din Franţa au şi închis de pe acum opţiunea pentru campioană PSG

ADVERTISEMENT

Rennes – PSG LIVE STREAM Ligue 1. PSG a pierdut neaşteptat pe terenul unei nou promovate, la Strasbourg, o formaţie care nu se poate compara nici măcar la zece la sută din lot ca valoare a jucătorilor. A fost un rezultat şocant, care practic îl aduce într-o situaţie extrem de delicată pe antrenorul spaniol Unai Emery, care mai are doar şansa de a câştiga Champions League, pentru a rămâne.

Rennes – PSG LIVE STREAM Ligue 1. Se aşteaptă verdictul pentru Kurzawa şi Silva

ADVERTISEMENT

Rennes – PSG LIVE STREAM Ligue 1. După ce a lipsit din diverse motive, suspendare, probleme personale în Brazilia, este de aşteptat ca Neymar să revină în prima echipă, alături de Cavani şi Mbappe, refăcând acel trio absolut devastator pentru orice apărare, cu menţiunea doar că se menţine problema unei relaţii puţin amiabile între uruguayan şi Neymar.

Rennes – PSG LIVE STREAM Ligue 1. Singurul jucător care nu va evolua din cei cunoscuţi este francezul Adrien Rabiot, un mijlocaş polivalent. De asemeni, se va vedea înainte de meci starea în care se află fundaşul marcator Kurzawa şi Thiago Silva, fotbalişti care nu lipsesc din echipă decât atunci când sunt indisponibili.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri