Life

Renunță Carmen de la Sălciua la muzică? Ce a mărturisit artista: „Asta este ceea ce-mi doresc eu. Mai am și eu o viață”

Se lasă Carmen de la Sălciua de muzică? Ce a mărturisit artista pe Instagram după ce fanii au spus că va renunța la muzică.
27.10.2022 | 18:02
Renunta Carmen de la Salciua la muzica Ce a marturisit artista Asta este ceea cemi doresc eu Mai am si eu o viata
Renunță Carmen de la Sălciua la muzică? Ce a mărturisit artista. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vrea Carmen de la Sălciua să renunțe la muzică? Vedeta a primit mai multe acuzații pe rețelele de socializare și a decis să le pună capăt.

Renunță Carmen de la Sălciua la muzică? Ce a mărturisit artista

Carmen de la Sălciua a fost întrebată dacă renunță la muzică. Vedeta a explicat că are o viață în afara carierei sale și tocmai de aceea nu este mereu la fel de activă.

ADVERTISEMENT

„Asta este cariera mea și asta este ceea ce-mi doresc eu”, a spus vedeta pe rețelele de socializare, explicând când va renunța la muzică.

Totuși, artista a explicat că nu va renunța să facă ceea ce îi place și nici măcar nu a spus vreodată că vrea să renunțe la muzică acum.

ADVERTISEMENT

Abia peste câteva zeci de ani, la bătrânețe, se gândește Carmen de la Sălciua să renunțe la cântări. Dar până la vârsta de 60-70 de ani, fosta soție a lui Culiță Sterp plănuiește să își încânte fanii cu muzica sa.

”Eu nu am spus niciodată că mă las de muzică. Eu am spus doar că la bătrânețe nu mă văd cântând. Bătrânețea pentru mine este undeva la 60-70 de ani.

ADVERTISEMENT

Eu acum am 34 de ani, îmi doresc să fac muzică în continuare”, a spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua îi lămurește pe fani: „Am și eu o viață”

Carmen de la Sălciua a mai explicat și că are o viață în afara scenei, lucru de înțeles mai ales acum după ce s-a căsătorit cu Marian Corcheș în urmă cu puțin timp și în mare secret.

„Am o echipă în spate cu care cânt la evenimente. Dacă nu sunt foarte activă uneori este pentru că mai am și eu o viață, asta nu înseamnă că mă las de muzică”, a declarat Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș și au fost în luna de miere în Republica Dominicană, în Punta Cana, dar artista s-a întors la muncă, chiar dacă a fost mai uțin activă și fanii deja s-au îngrijorat că renunță la muzică.

ADVERTISEMENT