Life

Renunță Iuliana Luciu la televiziune în favoarea pupitrului de DJ? Dezvăluirea făcută de vedeta Antena 1

Iuliana Luciu a vorbit despre planurile sale de viitor. Co-prezentatoarea de la Prețul cel bun a dezvăluit dacă are gând să renunțe la televiziune în favoarea pupitrului de DJ.
12.08.2022 | 17:54
Renunta Iuliana Luciu la televiziune in favoarea pupitrului de DJ Dezvaluirea facuta de vedeta Antena 1
Iuliana Luciu a spus dacă renunță sau nu la televiziune. Foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a dezvăluit că a început să câștige bani din pasiunea sa, fiind DJ la petrecerile de fițe din Monaco, fanii au întrebat-o dacă are de gând să renunțe la televiziune. Iuliana Luciu i-a liniștit și a mărturisit că, cel puțin decomandată, nu se gândește la această posibilitate.

Iuliana Luciu a recunoscut. Renunță sau nu la televiziune?

Iuliana Luciu a mărturisit recent că a reușit să aducă la viață „proiectul său de suflet”. Sora Nicoletei Luciu își câștigă banii din jobul de DJ. 

ADVERTISEMENT

Vedeta pune muzică la petrecerile de fițe din Monaco, una dintre cele mai scumpe locații din lume, iar după ce au văzut imaginile din mediul online, fanii săi s-au întrebat dacă renunță la televiziune.

Co-prezentatoarea de la Prețul cel bun i-a lămurit repede și a mărturisit că nu a luat în calcul această variantă și că nici nu are de gând să o facă în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

„Am fost întrebată dacă am renunțat la televiziune. Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă.

Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme… Deocamdată”, a scris Iuliana Luciu pe Facebok. 

ADVERTISEMENT

Din ce a câștigat Iuliana Luciu primii bani și ce a făcut cu ei

Încă din adolescență, Iuliana Luciu și-a dorit să aibă proprii bani. S-a angajat prima dată pe vremea când avea 15 ani. Împreună cu o prietenă de-ale sale, frumoasa șatenă mergea să împartă pliante pe stradă, după ce terminau orele.

Motivul pentru care a făcut asta a fost pentru că voia un anume telefon mobil. De-a lungul timpului, vedeta a mărturisit că familia nu și-a permis să o sprijine financiar.

ADVERTISEMENT

 „Împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a declarat Iuliana Luciu, citată de CanCan.ro.

ADVERTISEMENT