Life

Renunță Mario Fresh la tatuajul pentru Alex Velea? Ce se întâmplă după finalul prieteniei celor doi

08.04.2021 | 13:28
Renunta Mario Fresh la tatuajul pentru Alex Velea Ce se intampla dupa finalul prieteniei celor doi
Renunță Mario Fresh la tatuajul pentru Alex Velea? Ce se întâmplă după finalul prieteniei celor doi. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alex Velea au încheiat prietenia care i-a legat în ultimii ani, lumea întrebându-se dacă tânărul renunță la tatuajul realizat în numele relației cu iubitul Antoniei, cel care l-a susținut încă de la începutul carierei muzicale. 

Iubitul Alexiei Eram a fost mult timp sub aripa protectoare a cântărețului craiovean, dovadă că i-a dedicat acestuia un tatuaj pe piele. Între cei doi nu mai există cale de împăcare, tânărul de 21 de ani gândindu-se serios ce vrea să facă cu desenul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, solistul și-a tatuat pe un deget numărul 13, ziua de naștere a lui Alex Velea. Desenul reprezintă un omagiu pentru cel care i-a oferit sprijin, încredere și chiar l-a luat în casa sa, unde Mario Fresh a fost tratat cât se poate de bine.

Mario Fresh scoate tatuajul pentru Alex Velea? Ce a declarat

Mario Fresh a mărturisit recent într-un vlog de pe canalul său de Youtube că nu va renunța niciodată la tatuajul realizat pentru Alex Velea, chiar dacă legătura dintre ei face parte din trecut. Artistul chiar i-a mulțumit acestuia pentru tot ce a făcut pentru el.

ADVERTISEMENT

„Este un tatuaj foarte important. Este o perioadă care din păcate s-a sfârșit în viața mea, dar mă reprezintă în continuare. De când sunt mic am fost crescut ca un Golden Boy și de asta nu va dispărea niciodată de pe mâna mea”, a spus vedeta.

Cântărețul pare că a îngropat securea trecutului și nu mai vrea să răscolească problemele cu bunul său prieten. Protejatul lui Alex Velea are numai cuvinte frumoase despre partenerul de viață al Antoniei, semn că nu a uitat de unde a plecat.

ADVERTISEMENT

„Este data lui Alex Velea, cel care m-a susținut și cel care a crezut de la început în mine și pe care îl iubesc foarte mult și o să fie aici mereu și acum tot în sufletul meu este, orice ar fi, adică nu pleacă de acolo. 

Prietenia înseamnă atunci când începi să cunoști un om atât de bine încât să te înțelegi cu el doar prin priviri și să ai încredere în acel om deplin, o încredere deplină și sută la sută pot să spun. Este cam greu să ai o prietenie adevărată cu cineva. 

ADVERTISEMENT

Eu am fost în ultima perioadă dezamăgit de foarte multe persoane. Niște prieteni m-au părăsit chiar foarte recent și este foarte dureros când îi pierzi și nu știi cum să te detașezi de ei pentru că erai obișnuit să fii doar cu ei, zi de zi, oră de oră și la un moment dat te sună și îți spun că nu mai vor să fie în viața ta și te șochează.

De aceea trebuie să fii foarte atent la ceea ce înseamnă o prietenie și cum îți alegi prietenii și cât de tare te expui în fața lor și te dedici și spui pentru că s-ar putea după aceea să te doară”, spunea Mario Fresh în urmă cu câteva luni, în cadrul unei emisiuni TV, conform antenastars.ro.

ADVERTISEMENT