ADVERTISEMENT
News

Renunță Mircea Badea la În gura presei de la Antena 3, după 16 ani de emisiune? “Simt o uriașă oboseală”

Autor: Bogdan Solomon | 15.09.2020 | 07:27
Renunță Mircea Badea la În gura presei de la Antena 3, după 16 ani de emisiune? “Simt o uriașă oboseală”
Deși aniversează 16 ani de emisiune, Mircea Badea și pare tentat să renunțe. Sursa foto:

Pe 13 septembrie 2004, Mircea Badea pornea la drum cu un nou proiect și cu visul de a cuceri audiențele în fiecare seară. Au trecut 16 ani de atunci, iar „În Gura Presei”, emisiunea realizată „la măsuță”, cum obișnuiește să spună, se află la loc de cinste în preferințele publicului.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar moderatorul ei știe foarte bine cum să abordeze cele mai arzătoare subiecte ale momentului încât să ajungă la inimile telespectatorilor. Sau măcar să nu le rămână indiferent chiar dacă nu rezonează întotdeauna cu opiniile sale.

Cu toate acestea, jurnalistul a mărturisit că trecerea timpului nu i-a adus altceva decât „o uriașă oboseală, sfârșeală și saturație”. Dincolo de sinceritatea dezarmantă, aceste cuvinte ridică un mare semn de întrebare: renunță moderatorul TV la producția care îi este atât de dragă?

Mircea Badea, declarație surprinzătoare la 16 ani de „În Gura Presei”

Astăzi se întâmplă 16 ani de emisiune. Nu e nimic extraordinar în România. Este o chestie care în alte părți pe planetă ar fi destul de wow, dar în România nu e, nu interesează pe nimeni.

ADVERTISEMENT

De fapt, ieri s-au împlinit 16 ani, pentru că într-o zi de 13 a început această emisiune. Ieri am uitat, astăzi am primit un tort și așa mi-am și amintit, altfel aș fi uitat de tot.

Cred că am spus-o și la 15 ani de emisiune: dacă simt ceva în legătura cu asta, nu simt absolut nimic. Doar o uriașă oboseală, sfârșeală și saturație”, i-a mărturisit Mircea Badea colegului Mihai Gâdea în obișnuita discuție care prefațează emisiunea sa.

Cum a început totul, în urmă cu 16 ani

A fost 13 septembrie. Știți ce se întâmpla pe 13 septembrie 2004? Pe 13 septembrie 2004 am început emisiunea de la măsuță. Coafura rezistă.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis o prietenă, în urmă cu câteva zile, că urmează 13 septembrie și că fac un număr de ani la măsuță. Apoi am uitat instantaneu. Mi-a mai amintit cineva acum înainte de emisiune.

În cazul acestei emisiuni nu ai ce să spui decât: ‘la mulți ani cu executare!”. După părerea mea, e o durată importantă. Această emisiune a durat atât, a avut această viaţă îndelungată dintr-un singur motiv, şi anume: a interesat pe cineva”, a mai spus prezentatorul TV la ceas aniversar, rememorând cu o ușoară nostalgie cei 16 ani de emisiune.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!