Fotbal intern

Renunţă Mircea Rednic la Salomao şi Nistor? Antrenorul face revoluţie la Dinamo

15.10.2018 | 08:02
Renunta Mircea Rednic la Salomao si Nistor Antrenorul face revolutie la Dinamo

Mircea Rednic s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă pentru a reveni în “Ştefan cel Mare”, iar “Puriul” va semna un contract valabil pe două sezoane în cursul zilei de luni. Antrenorul român şi-a făcut deja planurile pentru perioada de mercato din iarnă, toate acestea după ce Ionuţ Negoiţă i-a dat liber să facă tot ceea ce doreşte la echipă.

Astfel, după ce a decis să accepte să îl înlocuiască pe Claudiu Niculescu pe banca tehnică a lui Dinamo, Mircea Rednic e pregătit să facă revoluţie în lotul “câinilor”. Astfel, gsp anunţă că “Puriul” vrea să renunţe la Diogo Salomao şi Dan Nistor, doi dintre cei mai importanţi jucători din lotul formaţiei din “Ştefan cel Mare”.

De ce vrea Mircea Rednic să renunţe la Dan Nistor şi Salomao

În vârstă de 30 de ani, Diogo Salomao va intra în ultimele şase luni de contract în iarnă, iar lusitanul o să fie lăsat să plece de către Mircea Rednic, toate acestea în ideea de a mai obţine nişte bani pe mijlocaşul ofensiv. Mai mult, ultima escapadă făcută publică de FANATIK.RO a contat în decizia “Puriului”. De partea cealaltă, Dan Nistor şi-a prelungit contractul în urmă cu aproape o lună, dar “Puriul” nu are de gând să se bazeze pe serviciile sale în viitor.

Conform sursei citate mai sus, Dan Nistor este un fotbalist indisciplinat şi tactic, şi comportamental, iar Mircea Rednic nu agreează astfel de jucători. Acest lucru l-ar face pe antrenorul “câinilor” să renunţe la serviciile căpitanului din “Ştefan cel Mare”. Un alt amănunt care l-a trecut pe lista plecărilor pe Dan Nistor este salariul lunar pe care îl primeşte. Fotbalistul care s-a aflat într-un conflict cu Florin Bratu încasează 12.000 de euro, cel mai mare salariu din “Ştefan cel Mare”.

Contra şi Petrescu l-au dat afară pe căpitanul “câinilor”

Nu ar fi prima dată când un antrenor decide să renunţe la serviciile lui Dan Nistor. Cosmin Contra l-a exclus din lotul “câinilor” şi a decis să-l ofere la schimb cu Nascimento la CFR Cluj, iar Dan Petrescu nu i-a oferit foarte multe şanse şi le-a transmis oficialilor din “Gruia” să-l treacă pe lista plecărilor.