ADVERTISEMENT
Fotbal international

Renunță Real Madrid la Erling Haaland?! Borussia Dortmund i-a fixat un preț astronomic

Autor: Bogdan Solomon | 10.05.2021 | 14:16
Renunță Real Madrid la Erling Haaland?! Borussia Dortmund i-a fixat un preț astronomic
Borussia Dortmund nu este dispusă să-și cedeze vedeta în orice condiții. Sursa foto: hepta.ro

Deși reprezintă principala țintă pentru următoarea perioadă de mercato, Real Madrid ar putea renunța la transferul lui Erling Haaland. Asta pentru că Borussia Dortmund i-a fixat un preț de-a dreptul astronomic, iar salariul pretins de jucător ar fi aproape imposibil de onorat, chiar și pentru „galactici”.

ADVERTISEMENT

Mutarea are, însă, mari șanse de reușită în 2022, datorită unei clauze din contractul starului norvegian, potrivit căreia va fi liber să plece la orice echipă care se arată dispusă să achite 75 de milioane de euro în schimbul său.

Nu am văzut un atacant atât de matur ca Haaland la vârsta lui, poate doar Ronaldo brazilianul și Zlatan. Erling e ca Ibra la 20 de ani. Are aceeași dorință de a munci pentru a progresa, pentru a deveni cel mai bun”, a declarat celebrul agent Mino Raiola.

Erling Haaland, prea scump pentru Real Madrid. Ce preț i-a fixat Borussia Dortmund

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, Borussia Dortmund ar fi dispusă să-l cedeze pe Erling Haaland numai în schimbul unei oferte de peste 180 de milioane de euro, sumă pe care madrilenii nu par tentați să o plătească.

ADVERTISEMENT

Și Barcelona s-a arătat interesată de serviciile megastarului norvegian, dar salariul uriaș cerut de impresarul său i-a determinat pe oficialii clubului să renunțe, cel puțin pentru moment, la acest transfer.

Noua senzație a fotbalului european ar putea opta, însă, pentru o aventură în Premier League, având în vedere că la masa negocierilor au mai rămas, pe lângă Real, Liverpool, Chelsea, dar și cele două forțe din Manchester.

Ter Stegen, impresionat de calitățile lui Haaland: „Ar face orice echipă din lume mai bună”

Deși Barcelona nu pare dispusă să onoreze pretențiile financiare ale norvegianului, Ter Stegen are numai cuvinte de laudă la adresa lui și nu se ferește să admită că și-ar dori să-i fie coleg pe „Camp Nou”.

ADVERTISEMENT

Haaland ar face orice echipă din lume mai bună. Dar asta nu înseamnă că nu o să rămână la Dortmund. Borussia este un club foarte bine condus la care s-a făcut o treaba excelență în ultimii ani.

De ce să nu mai rămână acolo încă un an? Nu ar fi un pas înapoi dacă ar face asta. Dar dacă va pleca, noua să echipa va avea un atacant uimitor pentru următorii 10 ani. Stilul sau de joc și modul în care marchează goluri este impresionant.

ADVERTISEMENT

Când vezi clipuri cu el în care aleargă dintr-un capăt în altul al terenului și mai apoi lovește mingea cu toată puterea, este absolut uimitor. E ceva înnăscut, chestiile astea nu se antrenează. Ori o ai în sânge, ori nu o ai”, a declarat goalkeeper-ul german al catalanilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!