Fotbal international

Renunţă Zinedine Zidane la Real Madrid?! Anunţul făcut de un fost jucător al “galacticilor”

24.10.2020 | 20:23
Renunta Zinedine Zidane la Real Madrid Anuntul facut de un fost jucator al galacticilor
ADVERTISEMENT

În ultimele două meciuri disputate în mai puţin de o săpătmână Real Madrid a suferit două KO-uri absolut nescontate, 0-1 în campionat cu nou promovata Cadiz şi 2-3 în grupa de Champions League cu Şahtior Doneţk, ambele pe teren propriu.

Aceste rezultate negavorabile au alimentat în ultimul timp în presa spaniolă zvonurile privind intenţia lui Florentino Perez şi a celorlalţi membri din conducerea Realului de a renunţa la serviciile lui Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT

Însă este foarte probabil că în urma convingătorului sucees reuşit în weekend în El Clasico şi asta chiar în casa duşmanului, la Barcelona, aceste zvonuri să nu mai aibă nici un fel de suport în privinţa intenţiei preşedintelui Florentino Perez de a renunţa la Zizou.

Jorge Valdano e convins că Zidane va alege plecarea dacă nu va redresa situaţia

Problema este însă că acest lucru tot ar putea avea loc şi nu din iniţiativa conducerii Realului, ci pur şi simplu există posibilitatea ca însuşi Zinedine Zidane să renunţe, aşa cum a făcut-o în 2017, imediat după ce câştigase a treia oară consecutiv Champions League.

ADVERTISEMENT

Una dintre legendele lui Real Madrid, argentinianul Jorge Valdano, chiar pune pe tapet la modul cel mai serios această posibilitate, atrăgând atenţia asupra faptului că tratamentul aplicat antrenorului francez de către şefii clubului este unul care poate duce la acest final.

Conducerea clubului s-a purtat urât cu francezul

“Stă şi suferă, dar totuşi are puterea să răspundă cu toată naturaleţea. E evidentă lipsa de respect prin modul în care este tratat Zidane ca un personaj oarecare. Nu este ca orice antrenor, Vorbim despre cineva care a câştigat trei Champions League şi a învins anul trecut în La Liga.

ADVERTISEMENT

S-a vorbit mult şi s-a scris în ultimele zile despre faptul că Zidane ar fi în pericol şi că dacă va pierde şi El Clasico ar urma să fie înlocuit. Nu ştiu dacă mintea lui Florentino Perez merge chiar până acolo, este posibil, însă mai degrabă sunt convins de un alt scenariu.

Ar putea face asta chiar şi dacă va învinge la Barcelona

Un scenariu care ar putea deveni realitate şi dacă Real Madrid va câştiga la Barcelona. Şi acest scernariu ar însemna că el, Zinedine Zidane, ar fi cel care ar renunţa. Ar face-o pentru a doua oară pentru că lui nu îi place să ajungă la acel moment când i se va arăta uşa.

ADVERTISEMENT

Şi nu trebuie să mire pe nimeni dacă Zidane îşi va asuma a doua plecare de la Real Madrid, pentru că atunci când vede că apar lucruri care nu mai merg aşa cum consideră el că trebuie să meargă preferă să se dea la o parte şi să vină altcineva”.

ADVERTISEMENT